Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
update a 11-es ROM (EEA) ertesitesi sav hibajaval kapcsolatban. Az alabbi app elvileg javitja a gondot:
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-notifications/miui-notifications-1-1-4-14-release/
-
vampire17
addikt
Ennyit talaltam.
roviden, tudnak rola, remelhetoleg javitjak...Vagyis nem javitjak, inkabb finomhangoljak, mert mint irtak elottem, ez Android 11 "feature". A legnagyobb gond az, hogy a stock androidban ez kikapcsolhato, MIUI-ban viszont egesz egyszeruen hianyzik a menubol ez a beallitas.....
Nalatok amugy nem furak a lebegofejes ertesitesek FB messenger alatt 12.5 ota? Olyan kocka alakuak, meg mintha el lennenek csuszva...
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Uj EEA ROM-on (12.5) tapasztaltok olyat, hogy ha pl a spotify zenelejatszo elhelyzi magat az ertesiteseknek es ott bezarod, akkor a helye ott marad es minden ertesites az ures hely alatt jelenik meg?
-
vampire17
addikt
Be lettek lengetve a ceges appok (WPS office ) meg a cloud printing... en ezeket az appokat sehol nem talalom.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nem tapasztalt valaki olyat, hogy par hete a facebook folyton frissiteni akar ilyen 50-300 kbyte os meretben, ami aztan folyton hibara fut?
Hiaba torlom a play aruahaz, vagy a facebook cache -et akkor is visszajon...
-
vampire17
addikt
Amugy az mar megfejtettem, hogy a modemmel van baj ebben a keszulekben. Az egyik telephelyunkon nagyon ratyi a terero, a tobbi teloim is merulnek mint az allat azon a helyen. Viszont a Mi9 SE 100%-rol kb 8 ora (!!!) alatt olyan szinten 0 ra-merult, hogy nem lehetett felkapcsolni. A keszulekhez hozza sem volt kozben nyulva.
Valamit a modem driverevel kene kezdeni szerintem. Maga a standby nem meriti szinte egyaltlan, ha nincs GSM .
-
vampire17
addikt
Nekem is megjott a 10.3.9.
Majd kiderul, hogy milyen...
-
vampire17
addikt
nekem is megjott ma a Nillkin. Noname vlt eddig rajta. hat nem veletlen hogy annyi a Nillkin amennyi...
Szuperul illeszkedik, nincs levego semmi...
-
vampire17
addikt
Mi 9T-hez megint jott uj stable ROM.... Remelem nem lesz olyan ez a keszulek, mint a Redmi 5 plus, hogy fel evig nincs uj ROM, valami hulye bug miatt....
-
vampire17
addikt
válasz
balu1977 #2518 üzenetére
Koszi a valaszt! A haloban van egy univerzalis konnektorom, amivan van ket USB tolto is (2100 mA) amiben a 230 foglalt (az ejjeli lampanak) es ezert az USB-t hasznalom.
Akkor baj nem lehet belole?
-
vampire17
addikt
Szerintetek mennyire baj, ha a telot nem a gyari toltojevel toltom? Lehet ettol az akkunak baja?
-
vampire17
addikt
Telohoz milyen 4/5D tempered glasst ajanlotok?
Ami jol fedi, nem levegos, etc...
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Ma erkezett meg az en Mi9 SE-m (Redmi Note 3 SE-rol valltottam) A kerdesem, hogy ha jo lertelmezem a hszeket, akkor a 10.3.1.0 frissitest azt visszavontak es akik itt azt hasznaljak, azok "kezzel" tettek fol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest