Hirdetés
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Már azon kívül, hogy lezuhant 2 gép mire elismerték, hogy elbaxták a gép szoftverét, és a komplett 737 max 8 állomány a szó szerint a parkolóban rohad? Semmi... és itt is az volt, hogy a mérnökök mondták az úgy nem lesz jó B+, de a manager réteg azt mondta de igen. Aztán nem nekik lett igazuk.
-
nemethbalazs
tag
Pontosan. Egyébként van Nillkin tokom is, ami márkásnak számít, kb 7 USD volt, és 2 hónap után repedt és törött lett nálam, plusz nem védi a kijelzőt így 2 hetente cseréltem az üvegeket. Ez a Spigen tok 3 hónapja van meg, teljesen újnak tűnik, valamint a védő üveg is együtt került fel a tokkal ésmég hibátlan állapotú 3 hónaposan is. Tehát védi a tok. Egyébként üvegben nagyon jó a Nillkin.
-
Fürkésző
tag
Néhány éve nekem a memóriakártya halt meg Marshmallow-s mobilban. "Természetesen" a memóriakártya belső tárhelyként volt formázva, mert a készülékben csak 16 GB tárhely volt (így a "csak belső tárhelyre telepíthető" alkalmazások már nem fértek el ott), a kártyán meg 64.
-
hoppy
csendes tag
GCam: nekem eddig a 6.1.021-es BSG működött, ott be kell kapcsolni ezt a settingsben: BSG MOD settings/FIX/Buffer fix
Most kipróbáltam 7.0-ás BSG-t is, ebben eleve benne van a buffer fix, nálam remekül működik.
Van egy TWRP-vel felrakható buffer fix is, ezzel állítólag működnek a 7.2-es burial verziók is (az xda-n legalábbis ezt mondják). -
bunnyhu
senior tag
Általábban arra mennek a csalók, hogy olyan összeggel károsítson meg ami vagy annyira alacsony, hogy nem éri meg a bíróság, rendőrség évekig tartó macerája vagy olyan rohadt nagy, hogy megéri nekik a kockázat és eltűnnek mondjuk Thaiföldön.
De nehéz ügy, mert a haverom meg pl. nem hajlandó előre utalás nélkül semmit küldeni mióta többször megszopatták hogy küldte utánvétellel majd a vevő mégse vette át, ő meg bukta a postát. Úgy van vele, van száz feletti pozitív és 0 negatívja, aki nem bízik benne így járt.
A legjobb személyes -
soundman1
senior tag
Az ilyen hirdetést csak akkor lehet jelezni a weboldal üzemeltetőjének, hogy vegye le, ha a károsult jelenti be? Nem kellene engedni az üzeltetőnek, hogy ugyanaz a személy (regisztrált adatok és/vagy telefonszám) irreális áron hirdessen bármit, nemhogy ugyanazt a terméket.
-
ot93
senior tag
hát engem még válaszra sem méltatott. Szerintem megérezte, hogy engem nem ver át.
A helyet meg ugye ha megmondaná, és tegyük fel Te pont abban a városban laksz, akkor fura lenne már városon belül postázni, személyes meg értelemszerűen nem jó, mert nem tud átverni.
A költözés meg valóban sok energiát leköt, nem lehet ilyen holmi üzenetekre válaszolni
Egyébként ha 3 embert átver, már megvan kb. a telefon ára. De én még azt is furcsállom, hogy egyáltalán bedől neki egyáltalán valaki. De hát van ilyen, nem véletlenül csinálják. Ha egy kisgyerek bedől neki, aki nem elég tapasztalt, még azt mondom oké, de annak meg nem kéne egyedül vásárolhatnia ekkora értékeket. Felnőtt meg nemtom, hogy lehet ilyen hülye...
De a hirdetés már nincs meg, lehet nyélbe ütötte az üzletetvagy költözéskor kidobták, minek is, amúgy is áron alul árulta.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tudom: a pink a harmadik színváltozat - bár én élőben még nem láttam, csak fotón. Ezért is írtam.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én innen vettem egy hete, akkor még olcsóbb (90,5k) volt. Szürkeimportos (az én készülékemet Szerbiába szánták...) de 27%-os ÁFÁ-s számlát adnak, a gari viszont bizonytalan (1 év bolti - a cég idén nyáron indult...)
Bontatlan doboz minden tartozékkal, a kiírással ellentétben 5 nap alatt jött meg (1 - 3 nap volt írva). Ha be mered vállalni a rizikót.... (A boltnak nincs telefonszáma
és semmilyen módon nem kommunikál a rendelés tényét visszaigazoló emailen kívül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest