Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa159sw
tag
Nálam már akad az egész menü is, hogy mindig rosszabb lessz a frissítéssel nem hiszem el. Továbbra is megvan az elhalkulás telefonálás közben,már meg is szakad.Csengőhang bármit állítok első csengésnél időnként akad,mintha sokmindenn futna a háttérben. Ó édes istenem
Valahogy vissza lehetne rakni az android 9-et, hogy ne legyen tégla?
-
alfa159sw
tag
válasz
zsici77 #6616 üzenetére
android 10-el jött, nálam is ez van és időnként elhalhul a beszélgetés, előtte recseg,ropog. Nagyon bosszantó,mert nekem munkaeszköz sokan hívnak. Volt kijelzőcsere,de biztos hogy nincs összefüggés,mert frissítéssel jött. Már megbántam,de mindig ez van ha frissítek elsz@rodik,de hát a kíváncsiság...nagy úr
-
alfa159sw
tag
Nálam is pont így volt
Nekem is tetszik a teló, a 9 lite meg nagyobb is. A srác nagyon korrekt és barátságos volt. Azért is írtam hogy hány db van mert más is járhat úgy mint én. Akkor a tiéd lett a másik kijelző
Én is vidékről mentem, 3 óra alatt megjavította. Máshol nem találtam kijelző csak igérgetést.
-
alfa159sw
tag
Sziasztok! Mai napon sajnos leejtettem a mi9 se-met. Kijelző nem reagál, fekete, néha felvillan színjátszósan. A külső kijelző sértetlen. Lenne esetleg aki kicserélné a kijelzőt? Ha új telefont vásárolnék hogyan tudnám lementeni az adatokat, esetleg olyan program amivel a számítógépről tudnám vezérelni és úgy lementeni vagy átköltözni másik telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- SSD kibeszélő
- Kutya topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest