Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piazza
tag
Ezen a hozzáférési mód (APN) beállításon ezekszerint múlhat a telefon internetes sebessége?
Most hogy beszéltetek róla én is nyomtam egy speed testet, és hát nem valami fényes. Tkom Bp LTE és 16.9le 2.0fel , tegnap este 6.9le 3.9fel. Most megnéztem és nekem az van hogy sim k beáll, mobilhálózat, hozzáférési ponotk nevei, APN-ek, itt van mms és általános, az MMS az T-Mob MMS és mms, belépve az APN itt mms, az Általános résznél Web és wnw itt belépve az APN az wnw.
Akkor ez még régi beállítás és jobb áttárni az internet.telekomra?Innen melyik részt kell beírogatni a mezőkbe?
[link] -
Maist
senior tag
Nem fog menni más apn-el sem a 4G+, ezeken már mind túlvagyok én is. Most jobban megnézve a [link] weboldalt azt hámoztam ki, hogy a Mix 2s, Mix 3-al ellentétben ez elég "kevés" 4G frekvenciát tud alapból. Talán itt lehet a titok nyitja, hogy a Mix 2s, Mix 3-hoz képest mégiscsak kicsit alább van pozícionálva a Mi8, emiatt kevesebb frekvenciát ismer, és azokat sem engedik neki, hogy összefogja itt az eu-ban. Az alábbi képernyő mentéseken látszik is (aláhúztam), hogy míg a Mix 2s, Mix 3-nál oda van írva, hogy tudja a 4G+/4G/3G/2G, addig ez a Mi8-nál nem található meg a leírásban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- OpenMediaVault
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Könyvajánló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest