- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piazza
tag
Ha régiót váltok akkor bármi törlődik vagy elállítódik a telefonon? Esetleg jelennek meg más/új alkalmazások amik nem voltak és ezek maradnak?
Szeretnék dark témát, most olasz régión vagyok és át kéne állítanom hongkong-ra, hogy letölthessem a dark témát, majd tenném is vissza olaszra, ezért a fenti kérdés.
-
Piazza
tag
Ezen a hozzáférési mód (APN) beállításon ezekszerint múlhat a telefon internetes sebessége?
Most hogy beszéltetek róla én is nyomtam egy speed testet, és hát nem valami fényes. Tkom Bp LTE és 16.9le 2.0fel , tegnap este 6.9le 3.9fel. Most megnéztem és nekem az van hogy sim k beáll, mobilhálózat, hozzáférési ponotk nevei, APN-ek, itt van mms és általános, az MMS az T-Mob MMS és mms, belépve az APN itt mms, az Általános résznél Web és wnw itt belépve az APN az wnw.
Akkor ez még régi beállítás és jobb áttárni az internet.telekomra?Innen melyik részt kell beírogatni a mezőkbe?
[link] -
Piazza
tag
Akkor ott az általános résznél lépjek be a web részbe ahol van a sok-sok kitölthető rész és ott az APN-hez írjam az internet.telekom és ennyi? Többit nem kell, mint ahogy Tkom oldalon is vannak?
Amúgy ez a telefonon múlik, hogy alapból mit állít be, vagy a kártyán, szolgáltatón? Most tettem bele egy új kártyát 2.nak, beállítva azt internetre ott is wnw van. Frissíti ez magát valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Piazza
tag
Ezt láttátok már?
-
Piazza
tag
Én nem tudom hogy mi hogy állt be, nem értek hozzá, de tényleg semmit. Honnan tudhatom meg hogy a többi érték helyes-e?
Szolgáltatónál automatikus hálózatválasztás van és Telekom-HU amit ír, nyilván.
Ha rányomok hogy új APN (ott alul a visszaállítás mellett) és az üres APN mezőbe beírom az internet.telekom-ot akkor elvileg jó lesz, ennyi, mást nem kell írni, mert azok ott vannak. El tudok valamit rontani?
[ Szerkesztve ]
-
Piazza
tag
Csinaltam tesztet ujra, le11 fel0,7 nem balami sok.
Csinaltam uj APN beallitast, beirtam a internet.telekomot nem volt elog kert nevet is oda meg hogy Telekom HU LTE, igy mar elmentette, majd kivalasztottam. Un teszt. Le31,5 fel 3,8.
Mindez ido alatt meg sem mozdultam telefonnal a kezemben.Erdekes h most ez a kartya full tereton van a masik meg 1-2kozott ingadozik...
-
Piazza
tag
Idáig csak épületben (vasbeton födémek, falak) próbáltam ezt a sebesség tesztet, de különbség így is látszott a régi wnw és az újabb internet.telekom APN beállítások között. Épületen kívül főváros közelében 62le 32fel.
Sokkal jobb így.Köszönöm a beállításban a segítséget!!!
-
Piazza
tag
Valaki tapasztalt mostanaban YT Vanced problemat?
Nekem nehany napja nem akar menni. Valami halozati kapcsolatok 400 problemat ir. -
Piazza
tag
válasz Zsoleszhun #19587 üzenetére
Nekem meg 13.50.52 volt. Es ez meg bejelentkezes nelkul mukodott idaig.
De most letoroltem mert nem tudtam mit kezdeni vele.
Toltottem le Vanced managert, az sem akart frissireni, mett nem volt meg microg feltelepitve.
Most meg az a gind hogy microg letoltodik, de amikor elkezdene telepiteni egybol hibauzenet, hogy a "felhasznalo megszakitotta a telepitest"
Mi lehet a problema?
-
-
Piazza
tag
válasz Zsoleszhun #19593 üzenetére
Nincs router, csak mobilnet.
-
Piazza
tag
válasz havri1 #19594 üzenetére
A vanced manager a fent van, de amikor ott a microgt akarom telepiteni, akkor letolti majd telepites kezdetekor megszakitja, valami felhasznalo megszakitotta a kapcsolatot hibauzenettel. Nem ertem.
Viszont igy hogy a YT app is ugyazazt a hibauzenetet dobja, mar banom hogy letoroltem a Vancedet, nem azzal volt a gond, hibatlanul mukodott idaig.
Ezen az apk mirror oldalon le lehet tolteni csak a magat a Vancedet? En meg regen ugy toltottem le Vanced oldalarol, hogy kivalasztottam a sorok kozul amit szerernek. Nem csatoltam hozza felhasznalo fiokot.
Jo lenne a regi verziom megralalni es visszarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest