Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz Danex #13788 üzenetére

Nekem nem gond a nagy ház, teljesen hozzászoktam.

A kamera még érdekes dolog, mert az egyebkent egyenletesen jól teljesítő iPhone sok esetben a számomra használhatatlan több résznél beégetett végeredményt produkálja.
    Ez igaz sajnos a 11-re is.
    Amikor XS Max-szom volt, akkor az iPhone topikban fel mertem vetni, hogy szar a 📷 éjszakai képe, kaptam is..., hogy dehogy is, nincs azzal gond.
    Amikor azt mertem leírni, hogy ez csak szoftveres elmaradás az apple részéről, akkor meg aztán jöttek a kioktatasok.
    Felhoztam a pixelt, és a gcam -ot, ami a meglévő kameramodullal androidon csodákra képes, akkor is csak a lehurrugast kaptam, , hogy humbug, amit a pixel csinál, erre más hardver kell...
    Kíváncsi leszek, ha valamelyik ios-be beleteszik majd a korábbi modelleknél is az éjszakai módot, mit fognak szólni.

Hasonlót játszották el a p30 pro-nal, mikor képekkel illusztrálva írtam a topikba hogy a nagyon felhájpolt készülék csúnyán elvérzik szinte mindenben (az akkori készülékem) a Mi9 mellett.

Nincs baj szerintem a xiaomi készülékkel, pláne ha azt nézzük, hogy töredéke az áruk a többihez képest, és így is csucskeszuleket fokhatunk a kezünkben, mert bármennyire is vannak apróságok, igen is más gyártóknál szintén van baj, sőt...

[ Szerkesztve ]

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák