Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
Proliant #9788 üzenetére
Értem, ez szopóka, ha biztos lennék benne, hogy rá tudok erőltetni egy eus romot, még futnék egy kört az aksival, de így félek, hogy semmi értelme nem lenne.
Amúgy már 1 órája bújom a pixel 3a vs s10e kamera összehasonlító cikkeket, ez az MI4C nem tudom miből készült, de bitang jó kamerája van, én szerintem a két fent említett darab nem készít sokkal jobb képet. Egy galaxy A50 meg kritikán aluli amit a fűvel, vagy egyéb apró részletekkel művel.
Lehet érdemes lenne megnéznem egy újabb xiaomi modellt is (csak ne lenne mániájuk a kiskezű kínaiaknak hogy 6"től kezdik a telefon méreteket), de azért valamit tudnak, mert ez egy 2015 telefon, és 19 ben is vállalható képet lő, úgy hogy már megjelenéskor sem volt flagship.
Vigyázz rá, ha a tied jó állapotban van, és sokáig hasznos társad marad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest