- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszi0521
aktív tag
középen az ikon !!
-
muszi0521
aktív tag
Kezdő képernyőn eltudom tüntetni azt a spot ami zavar ? Eu . Rom .
-
muszi0521
aktív tag
Rendben köszönöm !!!
-
muszi0521
aktív tag
Üdv !! Akik eu.-romot használnak hetit vagy a stabilt ajánlot ? A másik kérdésem hogy frisiti -e magát ? Köszi !!!
-
öregpapa
tag
Üdv Mindenkinek! Kissé félve megkérdezem,használ itt valaki custom romot? Ez már a sokadik Xiaomi telefonom,és még mindig idegen nekem a miui os.Ahogy az xda-n látom ennek a telonak még nem nagy a választék custom romokból.Amannyiben valaki mégis lecserélte a miui-t szivesen venném a véleményét,melyiket érdemes feltenni.
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hol lehet azt beállítani a Xiaomi telefonokon, hogy egy Viber/Facebook/internet alkalmazással megnézett képet ne rakja a galériába és ne mentse el a felhőbe?
Amit én fényképezek csak az maradjon a galériában és a felhőben...
Azzal van tele a hócipőm, hogy kapok üzenetekben képeket, megnézem őket, majd pár hét múlva azzal telnek súlyos percek, hogy törlöm őket a galériából és a felhőből...Köszi
Sanya -
droti25
őstag
Nem tudjátok miért kapcsol ki az AOD egy idő után? Nincs ütemezve, állandóra van állítva megis kikapcsol egy bizonyos idő elteltével.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Bathorypeter #382 üzenetére
Nekem jobban bejön, mint egy Iphone 13 max az tuti, és ehhez adnak jó töltőt is, ahhoz már azt sem
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #378 üzenetére
Ez hihetetlen, most meg megjavult magától.. voltunk botanikus kertben, csináltam vagy 60 képet, az elején bezárogatta, de úgy kb 10 kép után megjavult, nem lép ki az alkalmazásból, átvált makróra meg uw-ra is szépen..
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Gyári romban nincs lehetőség appok és azok adatainak mentésére? Helyi mentésnél nem készít backup-ot az appokról :(
Megoldás a rom cserén kívül? -
Colinka
tag
válasz
hallerlaller #378 üzenetére
Tegnap este nekem is volt egy kis megbolondulás, amióta megvan ez volt az első. Kifagyott majdnem minden alkalmazás illetve a mobil net is rosszalkodott. Újraindítás után megjavult minden.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #366 üzenetére
Na ezt úgy látszik elkiabaltam, megint előjött az összes hiba, szerintem legariztatom túl vagyok kettő gyári beállítás visszaállításon és ugyanúgy dobja még be sem jelentkeztem gmailbe és úgy is..
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ilyen telót és az lenne a kérdésem, hogy a videó felvételnél melyik beállítás a legjobb, legstabilabb? Full HD 60fps, 4k 60fps, 4k 30 fps..?
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom #373 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Occon adom #371 üzenetére
Ez oké, de ezzel a frissítéssel jött az android 12?
Mert főverzió ugrásnál a tiszta telepítés evidens.. -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #369 üzenetére
Android 12 is most jött ezzel?
Gyári visszaállítás ilyenkor nem árt, mert amúgy teljesen stabil a miui 13, nincsenek ilyen gondok.. -
Occon adom
aktív tag
válasz
Nekem, ahogy kitettem a hivatalos frissítés jött meg, semmi baja semminek.
De ha mégis lenne valami, visszaállítanám a gyári beállításokra, fél óra, de megéri. -
havri1
félisten
válasz
Tisztán raktad fel?
Vagy OTA global? -
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom #365 üzenetére
Hm, kikapcsoltam a telefont öt percre és megjavult a normál mód, nem lép ki és a makróra is szépen át vált, viszont az ultrawide teljesen elszállt, se normál módban nem tudok rá át váltani se pro módba.. érdekes.
Szerk: na most minden rendben az ultrawide-al is, úgy látszik csak kicsit szidnom kellett itt a fórumon
-
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller #364 üzenetére
Ez a fotós része nekem tökéletes minden módban, inkább az ikeralkalmazás bosszant még az Oppo is tudta 6gb rammal a pokemont vinni ikerbe, ezen meg a videó először alig jön be a végén kifagy a program, még a +3gb rammal is, fura. Ikonképeket nem töltbe a 2 méterre levő wifi5ről sem, pedig tehetné. Viszont a a Google AR+ program, beleszól minden egyes játékban és frissülne, ha nincs a telón akkor települne. Bosszantó.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom #363 üzenetére
Nekem kilép a fotó alkalmazás a főképernyőre mindig ha normál módban lövök egy képet, pro módnál illetve videóknál nincs ilyen gond. Illetve most normál módban ha bekapcsolom a makrót olyan mintha nem váltana át a makró kamerára, csak pro módban tudom előcsalogatni.
Na most meg ha 0.6x ra váltok kifagy... omg
Csináltam egy minden adat törlését, nem raktam fel egy appot sem és ugyanez.
ExelsiorPassz, én annak is örültem volna ha nem rontják el a kamerát.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
hallerlaller #361 üzenetére
Nálam zökkenőmentesen fotózik mindent, akárhova váltok. Sima fotó után váltok 108-ra azzal is majd makróval is jól megy a teló, nincs a fentiek közül egyik hiba sem.
-
Exelsior
őstag
válasz
hallerlaller #361 üzenetére
miui 13 dynamic widgets nem tudjátok hogy lehetne elő csalogatni? India-i beállítással sem megy. Igy eléggé buta lett a frissítés. Semmi nem megy amit ígértek. Sem az új háttérképek, sem a control center.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Occon adom #360 üzenetére
Tök jó, csak most megint kilép a fényképező alkalmazás minden kép után.. makró is el lett szabva, csak pro módban működik jól.. neked is?
-
Occon adom
aktív tag
-
Kampó
senior tag
hát galaxy s20 fe QC és e között vacilálok.. valamint kóbór lovag ként még a Nova9 Huawei mindig jó volt kamerákba... habár utóbbi hardverben is gyengébb elözö kettőnél.. de kicsit más megközelítés..
Hardverben ez a leg bikább az stimt... csak szükségem van a a snapdragon 888-ra ...ez a másik jo kérdés -
Occon adom
aktív tag
A Miui 13 megérkezett hivatalosba a telefonra, hajrá!
-
Sty01
tag
Valaki tudna segíteni? Mi 11i telefonom van a feleségemnek 11 lite de se nekem sem neki nem működik a távirányitó, mi lehet a gond?
-
válasz
hallerlaller #354 üzenetére
Sima 11t lett, koszi az infokat
-
hallerlaller
addikt
Most megnéztem pár 11T topikot, ne a 11T prot- hanem a sima változatot vedd az jobb azt írják. Dimensity 1200 meg kb ugyanaz mint a snapdragon 888, a snapdragon 888 marginálisan jobb benchmarkokban de a samsung gyártja így melegedésre hajlamosabb, míg a dimensity 1200-t a TSMC, utóbbi gyártónak jobb a megítélése. Szóval nem kell félni ezektől az új Mediatek processzoroktól.
-
válasz
hallerlaller #352 üzenetére
Akkor ezért van kevés voda üzletbe 11i...
Egyébként lehet tényleg jobban járok a t-vel. Sok összehasonlító oldalt néztem, az egyiknek a végén tök jó a konklúzió:
Conclusion
If the performance is more important to you, then choose the Xiaomi Mi 11i. But if the battery life and design are more of a priority – go for the Xiaomi 11T.Annyira nem érdekel a teljesítmény (a mi 9 is tök elég mindenre, 855 snapi) de a nagyobb aksi mindig jól jön
Jah, h válaszoljak is: Meglévő flottás csomagom hosszabbítom meg.
-
hallerlaller
addikt
Hogy vennéd milyen csomagban, kártyás vagy előfizetés esetleg részletre? Aza baj 11i már nem nagyon van, nem tudom mennyire értelmes a vodás ár, edigitalban ennyi volt: [link]
De amúgy ha egyárban van akkor inkább 11T, az újabb, gyorsabb töltés nagyobb akksi, kamera kb ugyanaz. 11i már kifutott, árukeresőn már nincs is fent, vodánál van max egy kettő mutatóban.
-
válasz
hallerlaller #350 üzenetére
Az igen jó ár.
Vodától hozom ki. Nyaggatnak már egy ideje, h hosszabbítsam meg a szerződésem...
És melyiket vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Disney+
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest