Új hozzászólás Aktív témák
-
szetib
tag
Melyik verzióra kell downgradelni, hogy rendbe jött? Nekem hónapok óta csinálja ezt a hibát, ráadásul ma hoztam vissza garanciális szervízből, mégsem változott semmi. Kapott egy új power gombot, de sz@rt sem ért.
A telefon "hidegen" jól működik. De 20-30 perc folytonos használat után produkálja kb azt amit írtál. (Volt hogy betettem a fagyóba, hogy lehűljön, de az sem segített.) Annyi a különbség, hogy ha én zárom le a telefont (dupla kopp, power gomb) akkor azonnal kiiktatja magát és már csak a restart folyamat látszik, ha magától kapcsol ki a kijelző, akkor néha még aktív BT-on a kapcsolat, de ahogy be akarom kapcsolni a kijelzőt, megint a restart fogad. Totál idegtépő. Nem kapcsolhatom ki a kijelzőt, különben lefagy. Mi lehet ez? Alaplap? Akksi? Kamera? Mert kb a kameraszigetnél melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest