- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Rawulf #19437 üzenetére
Amiatt kérdeztem, hogy az újabbaknál is van-e ez a gond, mert az sztem érthető, ha nem tudnak minden újítást hibátlanul implementálni az összes készülékre, beleértve a 4 éves modelleket is. Szerintem az belefér, ha 1-1 fejlesztés 1-1 készüléken nem megy azonnal, de ez az "egyet lépünk előre kettőt hátra (vagy fordtva
)" dolog gondolom, nem érezhető az új telóknál.
Én pl. nagyon szeretem buherálni a kütyüket, mindig van itthon legalább 1-2 kínai mini PC és vagy okosteló custom rom-mal a fedélzeten, mókoltam már routerrel és NAS-sal is, de a Mi2S-emhez nem nyúlok. Egyszerűen úgy jó, ahogy van! Ha 1-2 új progi kompatibilitási hibára hivatkozva nem megy fel rá, akkor megvagyok nélkülük, más okot pedig nem látok a rom-cserére. Megértem azt, aki másképp gondolkodik és mindig a legújabb romot szeretné a telóján tudni, csak éppen nem vagyunk egyformák.
Néha kifejezetten keresgélem az okot a telefoncserére, de komolyan mondom, hogy nem találok ilyet!
A múltkor mentem valahová, módosult a terv, el kellett mennem egy új helyre, és persze kivételesen épp a menyecskémnél volt a navi. Beizzítottam a Mi2S-en a GPS-t és az Osmand-ot, fél perc alatt talált jelet és hibátlanul elnavigált az ingyenes kis progimmal. Telefonálni tökéletes, netezni is, a mérete fenomenális, imádom a MIUI rendszert, a GPS ugyebár több, mint jó, és a fényképezője is elég nekem (bár ebből egy kicsit jobbat is el tudnék viselni), ill. minden lazán, erőlködés nélkül elfut rajta, ami fontos a számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest