Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
HUTCHDB #1309 üzenetére
A telefon nagyon egyben van. Az összeszerelés minősége és érzetre a felhasznált anyagok nagyon jók. A kijelző szép és tényleg IPS, jó a fényereje, a színei és a betekintési szögei (kb 160 foknál gyengül a fényereje, de a szinek maradnak). Egyetlen kivetnivaló itt, hogy a kapacitív gombok nem világítanak, de úgy tűnik ez a trend kínában, illetve újabban a Lumiáknál is, amit nem értek, de biztos sokat lehet vele spórolni.
A kamera szerintem szintén nagyon jó, főleg ebben az árkategóriában. Ha ez így mond valamint az Ascend P6-nál főleg sötétben jobb. Kicsit képzajos, de nem mossa el a részleteket. (szerintem ez így jobb mintha nincs képzaj, de elmossa az algoritmus). A vaku nem túl bika, de a célnak megfelel, elemlámpaként is egész jól használható.
A gyári rendszer gördülékeny (1 hét alatt semmi fagyás, nem röccen, akadozik, néha 1-2 mp gondolkodás van játékok indítása előtt, de ez iPhone-nál is így van, szal ezt nem rónám fel negatívumnak). Nem nagyon kapunk extra programokat, de ez inkább előny mint hátrány számomra. A MIUI szép, tényleg jól testre szabható, igazából minden megvan benne ami kell. Nagyon király témák vannak benne, én vagy 3 órán keresztül csak válogattam
Az aksi elég jól bírja, 1 napot aktív használat mellett simán végig bír. Bár a gyári ROM-ban van egy olyan furcsa anomália, hogy terhelés nélkül vagy böngészésnél alig merül, a játék meg brutálisan szívja az aksit. Jobban mint kellene. Ezt nem tudom, hogy bug-e vagy terhelés alatt nagyon eszik a SoC majd másik rommal letesztelem.
A GPS ami kritikus szokott lenni az MTK-s telóknál itt nagyon jól működik. Gyorsan (kb 10 mp) talál jelet és azt tartja is. A Qualcomm SoC-os előző telóm pontosságával rendelkezik (összehasonlítottam azonos útvonalon).
Szóval nem nagyon tudok rosszat mondani a telóról, a talán picit karcsú aksi (legalábbis kínai mértékkel) és a kapacitív gombok hiányzó világítasi ami negatívum. Ha ez neked fontos, akkor még a ROM-olással lehet szopás, de az végülis megoldható.
-
hunaqua
addikt
válasz
HUTCHDB #1309 üzenetére
Szerintem,biztosan nem eredeti 35.000.-ért!
Számoljunk kicsit:A telefon kb. 190-200 usd = kb. 46.000.-huf
Áfa,kezelési költség (kb. 30%) = kb. 14.000.-hufÖsszesen: kb. 60.000.-
Ez egy eredeti,vámkezelt telefon ára.Lehet mondjuk szerencse a vámkezelésnél,de ez most minimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Lightyear - befektetési app
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest