- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz HUTCHDB #1309 üzenetére
Csak nehogy ugyanezt vedd meg: [egyik topiktársunkat vágták át] egy 2 magos hamisítvánnyal. 30k körül jutott hozzá.
Csak teszt után vedd meg. Antutu teszterben van rendszerinfó is, az sokat elmondhat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hunaqua
addikt
Szerintem,biztosan nem eredeti 35.000.-ért!
Számoljunk kicsit:A telefon kb. 190-200 usd = kb. 46.000.-huf
Áfa,kezelési költség (kb. 30%) = kb. 14.000.-hufÖsszesen: kb. 60.000.-
Ez egy eredeti,vámkezelt telefon ára.Lehet mondjuk szerencse a vámkezelésnél,de ez most minimális.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nemlehet
őstag
A telefon nagyon egyben van. Az összeszerelés minősége és érzetre a felhasznált anyagok nagyon jók. A kijelző szép és tényleg IPS, jó a fényereje, a színei és a betekintési szögei (kb 160 foknál gyengül a fényereje, de a szinek maradnak). Egyetlen kivetnivaló itt, hogy a kapacitív gombok nem világítanak, de úgy tűnik ez a trend kínában, illetve újabban a Lumiáknál is, amit nem értek, de biztos sokat lehet vele spórolni.
A kamera szerintem szintén nagyon jó, főleg ebben az árkategóriában. Ha ez így mond valamint az Ascend P6-nál főleg sötétben jobb. Kicsit képzajos, de nem mossa el a részleteket. (szerintem ez így jobb mintha nincs képzaj, de elmossa az algoritmus). A vaku nem túl bika, de a célnak megfelel, elemlámpaként is egész jól használható.
A gyári rendszer gördülékeny (1 hét alatt semmi fagyás, nem röccen, akadozik, néha 1-2 mp gondolkodás van játékok indítása előtt, de ez iPhone-nál is így van, szal ezt nem rónám fel negatívumnak). Nem nagyon kapunk extra programokat, de ez inkább előny mint hátrány számomra. A MIUI szép, tényleg jól testre szabható, igazából minden megvan benne ami kell. Nagyon király témák vannak benne, én vagy 3 órán keresztül csak válogattam
Az aksi elég jól bírja, 1 napot aktív használat mellett simán végig bír. Bár a gyári ROM-ban van egy olyan furcsa anomália, hogy terhelés nélkül vagy böngészésnél alig merül, a játék meg brutálisan szívja az aksit. Jobban mint kellene. Ezt nem tudom, hogy bug-e vagy terhelés alatt nagyon eszik a SoC majd másik rommal letesztelem.
A GPS ami kritikus szokott lenni az MTK-s telóknál itt nagyon jól működik. Gyorsan (kb 10 mp) talál jelet és azt tartja is. A Qualcomm SoC-os előző telóm pontosságával rendelkezik (összehasonlítottam azonos útvonalon).
Szóval nem nagyon tudok rosszat mondani a telóról, a talán picit karcsú aksi (legalábbis kínai mértékkel) és a kapacitív gombok hiányzó világítasi ami negatívum. Ha ez neked fontos, akkor még a ROM-olással lehet szopás, de az végülis megoldható.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest