Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Előttem Dominó már leírta, hogy a külső SD-t kell particionálni, nem a telefont. Ez gondolom már tiszta.
KK SD fixhez pedig annyit, hogy ez egy folyamat, nem konkrét programot ajánlottam. Számtalan app található, ami, ahogy már ezt is leírtam: /system/etc/permissions-írja át. Tehát tulajdonképpen egy mezei szkript, nem neked kell kézzel átírni. A linkelt kép nem az enyém, de szerintem a hozzászólásból ki is derül. Tessék, én ezzel oldottam meg.
Végül, én mielőtt bármit a telefonomra teszek, pláne ami a rendszert "piszkálja" alaposan utánaolvasok, hogy tudjam mit csinálok.
Sorry, ha esetleg nem voltak érthetőek a dolgok a "tragikus termésekben", ha valami nem tiszta elsőre, kérdezzetek, arra van a fórum.

-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Nem az általad fizikailag berakott SD-re teszi át a progikat az SD Fix, hanem az internal storage-ba. Ha megcsinálod a microSD karin a 2 külön partíciót (nevezzük SD Card 1.1 és 1.2-nek) akkor tudsz a progival ténylegesen a microSD kártyára menteni apk-ot és obb-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő