- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
válasz
kriszpontaz #7306 üzenetére
Tehát akkor bármilyen módon próbálom feltenni az 5.4.3 után az 5.4.2 multit, a mikrofon mindenhogy rossz lesz?
Érdemes akkor downgradelnem bármi miatt? Pl. a bejövő hívások neveinek kijelzése jobb az 5.4.2-ben?
-
Dominó85
addikt
válasz
Szia,
nekem is ez a problémám (mikrofon), de továbbá nem tudom flashelni az itt kapott zip javító fájl, mert verification error-t dob. TWRP-t sem engedi feltenni (EN-CN 5.4.3 béta).Más: Érkezett 3db tempered glass (a lekerekített, 2,5D, 9H, 0.33mm, retail csomagos kosz eltávolítóval, matricákkal, alkoholos és száraz kendővel, az előlapi kamerát is védi), akit érdekel, priviben megtalál. 1,5k
-
mclane_
aktív tag
válasz
Belefutottunk páran. Linkeltek korábban egy zipet amit flashelve megszűnik a hiba.
Volt a V5ben egy olyan fícsör, hogy a hívásnaplóban egy adott személyhez az összes hívás logját látom, azaz mikor hívott és mennyit beszéltünk. V6ban nem találtam ilyet, csak az utolsó hívás időpontja van meg.
Ezt kiszedték, vagy csak én nem találom a menüjét?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest