- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6608 üzenetére
Igen, de valamire rá kell kötnöd azt a kártyaolvasót és ha az a valami nem kezeli a kártyaolvasót akkor ugyanott vagy ehhez kell az OTG/USB host mode ami azt hiszem a 4.0-val került bele a rendszerbe.Attól pedig, hogy a Te ismerőseid nem használják ilyesmire a telefonjukat, mások még megtehetik. Én sem írok blogot telefonról, de az üzleti Facebook profilomra szoktam posztolni és ha azt az oldalt elveszíteném valószínűleg elég komoly érvágás lenne (még akkor is ha az ügyfeleim nagy része most már inkább ajánlás útján talál meg), ugyanez a helyzet a céges levelezésemmel (amit viszont mobilon is aktívan folytatok) vagy a céges bankkártyaadataimmal. Egyébként még csak százezres látogatottság sem kell ahhoz, hogy fájjon és sokat bukj rajta, főleg ha kezdő vagy és minden megkeresés/munka számít amit az adott felületeken keresztül meg tudsz szerezni. Nem is gondolnád, hogy hányan élnek az online felületeiken keresztül megszerzett munkáikból és hányaknak jelentene számottevő bevételkiesést egy ilyen támadás. Ez persze már csak spekuláció és tény, hogy van bőven elég Vér István is, aki "fúbazzeötpontnulla" közben pedig egy alkalmazást nem tud telepíteni rá, de nem ez a legjellemzőbb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest