- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BocsiAG
csendes tag
Hali
Szerintem szilikon tokból talán a üveg tiszta lehet jó vagy ami nem átlátszó. Én a MINIDEAL-ról rendeltem nekem egy kék tokot adtak hozzá és vakuzáskor látni a kékséget
Meg én vettem hozzá ilyet: Nem mondom, hogy hű de nagyon jó, de mivel forgácsoló üzembe használóm. Olajba, fogács között, nem árt.[link]
Másik:
Egyébként lusta voltam még kicserélni a romot és már megkérdezem. Gyárival nyomulók (4.2.2 HM2013023 MIUI-JHBCNAH4.0). Úgy látom csak a DSP manager hiányzik róla. Meg valamilyen okból csak alkalmazással tudok internet rádiót hallgatni. Mert se a crome, se az opera, se a gyári android böngésző nem működteti. [link]. Ugyan ha feltenném végre a magyar romot működne e vagy egyszerű baja van?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest