- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Nekem elkezdett döglődni a cor. Már jó ideje csak 96%ra lehet feltolteni, és utolsó alkalommal 10% alá merülés után alig kapcsolt be a képernyő... Most hagyom lemerülni teljesen, hátha segít.
Ha nem, meglatjuk mit hoz a jövő heti termékbemutató. -
batabe
senior tag
válasz
Davebowman #454 üzenetére
Elutasítás működik, mondjuk cor és oneplus 5 kombón használom
-
batabe
senior tag
Új mifit, új funkció, egyszerre több hasonló eszköz is felvehető
-
batabe
senior tag
nem ördöngősség.
letöltöd a fontot a témaösszefoglalóból, telepíted a notify and fittness for amazfit programot
abban a felső menüsorban kiválasztod a legjobboldali menüt, majd alatta a tools-t.
utána a 4. menüpont, hogy update amazfit firmware. kiválasztod a custom firmware-t, majd megkeresed a fotnot, amit letöltöttél, aztán feltelepíti. kb ennyi. -
batabe
senior tag
válasz
mediumgecso #347 üzenetére
a gyári mifittel nekem sem ment, sszem ezzel csináltam utoljára: notify and fittness for amazfit
-
batabe
senior tag
válasz
beach head #341 üzenetére
amikor nyáron elhagytam az előző COR-t, agyaltam rajta, hogy mi legyen helyette, igazából a pace és a stratos küllemre nem tetszik, funkcióilag még ok lenne, a bip formára hajaz az apple watchra, de messze nem olyan szép, és nekem a kijelző minősége (képe) sem jött be.
én is inkább az értesítésekre használom, mint edzésre. a nagyobb órában aludni nem játékos, ebben azért igen, és mivel erre kelek, ennél maradtam végül, és vettem másikat.
ami egyébként nagyon tetszik, formavilgára, és úgy külsőleg összhatásilag az apple watch... -
batabe
senior tag
válasz
beach head #339 üzenetére
rezeg a karpánt, én erre kelek...
a telefonon, a mifit appban beállítod az ébresztési időpontokat (nem a telefon default ébresztése alapján dolgozik), és az órán még lehet ezeket az időpontokat ki-bekapcsolgatni (módosítani sajnos nem)
-
batabe
senior tag
válasz
mediumgecso #335 üzenetére
5 fokozatban állítható manuálisan a fényerő, és 3.tól felfelé már elég jól olvasható napsütésben is. Nekem a bip képernyője, minősége, ahigy megjelenítette az ertrsiteskeket, nem tetszett. Lehet a cor on kevesebb infó fér ki, és lapozni Kell/lehet, de szebben néz ki...
-
batabe
senior tag
válasz
mediumgecso #333 üzenetére
Ebben a topicban a válasz a cor lesz...
Egyébként én is próbáltam bipet, engem nem győzött meg... -
batabe
senior tag
Szíj szilikon
SIKAI Presale Sillicone Watch Strap for Huami Amazfit Cor Replacement Comfy Colorful Bracelet Watch Bands for Huami Amazfit Cor
http://s.aliexpress.com/JZFNrUvi?fromSns -
batabe
senior tag
A tegnapi mifit (Apkmirror-ról) 3.4.4.1 asszem, frissitese után az órán kínaiak a napnevek, holott minden angol, vagyis csak az egyik, általam használt watchfacen
-
batabe
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #253 üzenetére
Elvileg ehhez a progihoz nem kell a mi fit: notify and fitness for mi band
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 -
batabe
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #253 üzenetére
egy loginhoz egyszerre csak 1 órát tudsz párosítani, hogy szinkronizáljon. az általam ismert alternatív appokhoz (pl mibandage) ugyanúgy kell a mifit párosítás.
-
batabe
senior tag
kétfajta sporttevékenységet tudsz indítani az órán:
- futás (futópad) itt idő, táv (hogy ez mennyire valós, azt nem tudom), és frekvencia (ez utóbbi alatt nem tudom mire gondol, nem használtam erre) és pulzust mér
- egyéb gyakorlat, itt idő, pulzus, elégedett kalóriát mutat. -
batabe
senior tag
válasz
atty_hor #234 üzenetére
kéne. de ha nem várod meg, akkor is a rendelkezésre álló adatokkal kitöltve te is be tudod küldeni, asszem csomagazonosíót ír az SMS, én arra hivatkozva toltöttem ki, és nyertem anno1-2 napot. de szerencsére nem mostanában volt utoljára vámos csomagom... szóval lehet, hgoy már nem megy így.
-
batabe
senior tag
az utolsó töltési ciklussal csúcsot döntöttem. 20 nap után raktam töltőre, úgy, hogy 14%-on volt.
mondjuk bekapcsoltam a screen lockot, és így ritkábban csesztetem az orát... -
batabe
senior tag
válasz
Camper2006 #184 üzenetére
köszi, azért for sure én is felraktam a fontot
-
batabe
senior tag
válasz
Cranberries #182 üzenetére
Alapból kérdőjel jelenik meg a legtöbb ékezetes helyett. Én mi Bandageval használom androidon, azzal rendben van.
-
batabe
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #180 üzenetére
én Cor-t használok már 3-4 hónapja, teljes megeélgedettséggel, mi bandage segítségégvel minden értesítést jól jelenít meg (ékezettelenít, így nincs ?).
volt egy kísérletem a BIP-pel a páromnak, nem jött be neki és nekem sem tetszett a kijelzője, a COR-hoz képest, hiába a hosszabb üzemidő, és az always on megoldás, meg a nagyobb kijelző. szóval cor szebb.
Cor is tud simán 14-15 napot, ami azért szerintem eléggé rendben van. Kényelmesen vízálló is.többieknek: Iphonennal nem próbáltam a cor-t, de a bip megizzasztott... amit iphone esetén hátrányként gondolok, hogy nincs mibandage, amivel lehet az értesítséeket "feljavítani". mivel én ezt használom, nem tudom, hogy esetleg javult-e az alapvető helyzet ékezetes betük terén.
-
batabe
senior tag
ezen az oldalon a download apk alatt le tudod tölteni a mifit legújabb verzióját, majd telepíted
-
batabe
senior tag
válasz
tothmaxy182 #51 üzenetére
csuklómozgással, és érintéssel is fel lehet ébreszteni.
amúgy meg mibandage programmal android alatt el lehet tüntetni a kérdőjeleket.
-
batabe
senior tag
Nekem lassan egy hónapja megvan, a 12 napos üzemidőt meg tudom erősíteni. Én pár hete fedeztem fel, hogy a mibandage támogatja, azóta meg jobban szeretem. Egy mi Band 2t illetve egy moto 360 2nd-t váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest