- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
alba-regia #532 üzenetére
Telepítsd a notyfi apppt és azon állítsd be a hivokijelzest. Ha ez még van akkor a mi fit én meg kapcsold ki.
-
mj1981
tag
Sos
Van egy honor band 5 oran tökéletes.
Amazfit cor 2 folyamat szivok nem irja ki hiv, messenger üzenetek jol megjelennek de közben facebpok kinai üzenetet küld.
A Mi fit alkalmazás fent van meg melette a notify.
Kivancsi lennék hogy ez csak nálam van igy mert nem értek hozà? -
moles74
csendes tag
moles74
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van amazfit cor2 karkötőhöz felesleges gyári szíja, vagy valmilyen eladó szíja, szivesen megvenném. Sajnos leszakadt tegnap a kezemről és nem találtam a neten azonnal átvehetőt.
Köszönöm -
gyu84
tag
Sziasztok!
Megérkezett a szíj: [link]
A SIKAI szíjhoz képest sokkal puhább és vékonyabb, még az eredetinél is, meg se állt az oldalára fordítva.
A pántjánál is vékonyabb, hajlékonyabb, nem feszül annyira.Ami nem tetszik, hogy a felülete nem sima, hanem mintázott, jobban fog koszolódni:
Eddig jónak tűnik
-
gyu84
tag
Ezt jó tudni, köszi!
2 napja tettem rá ugyan ilyet, vastagabb a száránál és merevebb az egész mint a gyári. Az eredetinek a bújtatója tört meg, lehet akkor inkább megragasztom azt
Eddig még nem láttam ilyet, csak a SIKAI volt az Alin, meg műbőr. De ránézésre jobban hasonlít a gyári szíjhoz: [link] -
Attipatti
tag
válasz
lootyfooty #515 üzenetére
Ha kell adok töltőkábelt. Az én cor-om kifingott úgyhogy van egy fölös.
-
vlacko
csendes tag
Nekem is így kezdődött sajnos... 1 hete csak úgy 2 nap alatt lemerült, aztán már 1 napot sem bírt ki és néha elment teljesen a háttérvilágítás, és csak rezgett az értesítésekkor. Ezután a jelenség még az volt, hogy néha remegett és elhalványult majd visszaerősödött a kijelző. És a mostani hétvégén egyik reggel már szétjött a képen látható módon.
Szerintem nálam is összefügg a dolog mint Attipatti-nál az utángyártott SIKAI szíjjal, amit tavaly decembere óta használtam. Túl feszesen hordhattam. Amúgy a szíj bevált, tök jó az anyaga, nagyon jól bírta, de nem tudtam, hogy ez az ára... Szóval csak óvatosan aki rendelne ilyet.
Azért 1.5 évet kibírt a Cor, remélem olcsó lesz a Mi Band 4, arra fogok váltani. -
batabe
senior tag
Nekem elkezdett döglődni a cor. Már jó ideje csak 96%ra lehet feltolteni, és utolsó alkalommal 10% alá merülés után alig kapcsolt be a képernyő... Most hagyom lemerülni teljesen, hátha segít.
Ha nem, meglatjuk mit hoz a jövő heti termékbemutató. -
kbyte1024
veterán
válasz
lootyfooty #515 üzenetére
Szerintem nem gáz, lemerült és kész.
-
lootyfooty
csendes tag
Kérdések.
Ki lehet kapcsolni a Cort?
Illetve ennél probléma lehet abból, ha lemerül 0-ra?
Nincs meg a töltőkábel, és az eBayről rendelt még nem futott be. -
kbyte1024
veterán
Uraim már egyszer megcsináltam de már nem tudom hogy:) a magyarítás tft fájl kéne. Honnan tudom letolteni?
-
Balzak83
senior tag
válasz
Attipatti #506 üzenetére
Ezek szerint másnak is beázott.
Cor2 sem rossz cucc, kicsit feljebb leírtam a különbségeket. A szíj nem jött be eddig egyedül, a régit jobban szerettem. A Mi Fit alkalmazás miatt én maradnék a márkánál, bár az utolsó frissítés eléggé elszúrta az egész design/funkcionalitást. Talán majd csiszolnak rajta.
-
kbyte1024
veterán
Ma frissült a cucc.
-
gyu84
tag
Sikerült megoldanom... végigböngésztem elég sok fórumot, sok helyen azt írták, hogy hagyni kell lemerülni és utána jó lesz, de több hetet nem akartam várni. Végül sikerült életre keltenem.
Ha ez jelenik meg neked is az órán akkor találtam egy megoldást amivel életre tudtam kelteni, remélem sikerül:
Androidos telefon kell hozzá, iPhonera tudtommal nincs ez a program.
Uninstalláld a MiFitet és telepítsd Play Áruházból a Gadgebridge alkalmazást.
Nem biztos, hogy elsőre megtalálja az órát, ilyenkor telefon újraindítás, Bluetooth beállításoknál el kell felejtettni vele a kapcsolatot.
Ha ez a program látja, akkor szerencse! Ha megvan akkor menüben a Debug menüpontra kell menni ott pedig egy Factory Reset és Reboot.
Ha ez megvan akkor MiFit újratelepít és meg kell neki találnia az órát. -
Attipatti
tag
Nekem sem kapcsolódik egy ideje sehova a cor. Működik amúgy de nincs kapcsolat. Mitha a bluetooth meghalt volna benne.
-
gyu84
tag
Sziasztok!
Az órám egyszercsak kiírtam, hogy Connect App to update, nem reagál semmire.
A MiFit is próbál kapcsolódni de, nem tud, próbáltam eltávolítani az eszközök közül és újra hozzáadani, amikor az óra kiírja, hogy fogajam el a kapcsolatot, rámmegyek a zöld pipára és a program kiírja, hogy sikertelen, próbáljam újra, és ez megy végig. Újratelepítettem a MiFit-et, az sem segített, próbáltam más telefonról ugyanazzal a Mi fiókkal, ugyan az, próbált kapcsolódni, az órán elfogadom, és a program kiírja, hogy sikertlelen kapcsolódás.
Notify & Fitness appal is próbáltam kapcsolódni, Mi Fit-el, Mi Fit uninstall után is, semmi.
Valakinek valami ötlet?
Tégla lett? -
kbyte1024
veterán
Na idáig behozta az oralapokat mióta frissült nem😄 iphon
-
lacentos
tag
válasz
Kisaranyos #497 üzenetére
Akkor azért lett ilyen narancssárga.
-
lacentos
tag
Tudnátok segíteni abban mit állítottam el az órán mert nem jelenik meg a szöveges értesítés,csak rezeg.Eddig jó volt,szépen kiírt mindent.
A minap vizes lett akkor húzogattam rajta az ujjam,hogy visszaálljon az időre és most vettem észre e hibát.(sima Cor magyar ékezettel)Köszönöm
-
TMexy
csendes tag
Sziasztok!
Kezdésnek egy ilyen Cor 2-est néztem ki. Soha nem volt még ilyen karkötőm, ezért a kérdéseim:
- A legutolsó firmware-ben alapból benne van a magyar ékezetes karakterkiosztás, vagy még mindig utólag kell rátenni?
- Mit kell ahhoz feltenni, hogy a hívó fél nevét írja ki, és ne a telszámát? (Ha benne van a telefonkönyvben, akkor a számával nem sokat érek.)
- Néztem ebay-en hozzá fém szíjat, ami mágneses csatos, de ilyen 4-5 ezer forintért találtam csak. Esetleg valaki talált már olcsóbban ehhez? A műanyag szíjak nekem régen nem jöttek be, azóta meg csak fém van... -
Nimda
addikt
válasz
Kisaranyos #490 üzenetére
Sajnos Iphone-on nem, droidos telóval gond nélkül megy. Próbáltam mindent, karkötő reset, leválasztás majd újra, alkalmazás reinstall, stb, nem ment sehogy.
Ha te esetleg rájössz az okára, írd meg pls.
-
Nimda
addikt
válasz
Balzak83 #482 üzenetére
Korábban én is vaciláltam melyiket vegyem, nekem pont az tetszik a Cor2-ben, hogy hagyományos csatos szíja van. A bepattintós, más karkötők esetében, idővel mindig kikopott és lehetett cserélni. A Cor2-nek csavaros rögzítésű, ahogy nézem nem is igazán lehet csereberélni.
Viszont a Mi band2-3-hoz képest nagyon jó a fogyasztása, vagy az akku teljesítménye. Azokat is kb. havonta töltöttem, de a Cor2-t is így fogom az eddigi felhasználás szerint. Nekem csak a lépésszámlálóra és a hívásértesítésre van szükségem egyelőre, ami napi 2-3% merülést jelent. A Cor drágább, a formája, és az, hogy fém, jobban tetszik, mintha laposabb is lenne a Cor2-nél. Mindezt összevetve, akinek még nem volt egyik sem és tervezi a vásárlást, talán döntsön az olcsóbb mellett. Váltani valóban nem érdemes.Én még sikeresen meg tudtam venni az eustocknál, szerencsére, mielőtt profilt váltott.
-
Balzak83
senior tag
Amazfit Cor vs. Cor2
Sajnos új beszerzés lett a történet vége, a cor megy kinába garanciális javításra. Vettem egy Cor2-t. Az eddigi tapasztalatok:
Nehéz felcsatolni, nagyon lágy a szíj anyaga, talán a mi band 3-hoz áll a legközelebb
Az előző jobban bejött.Külsőre szerintem a cor2 szebb. A kijelző ugyanaz, semmi különbséget nem tapasztalni.
A fém keretet műanyagra cserélték. Gondolom emiatt olcsóbb.
A menü ugyanaz, de ebben "szaladnak" a piktogramok görgetéskor, nehezebben kezelhető. Rehgés mintha gyengébb lenne kicsivel.Pulzus, lépes kb ugyanaz, akku nagyon hasonló eddig, 6-7% fogyasztás naponta.
Megéri váltani erre? Egyértelműen nem.
-
Nimda
addikt
Hogy lehet témát cserélni iphone-n? A mi fit-ben megjelennek a gyári témák, de semmit nem csinál, ha rákattintok.
-
Nimda
addikt
Sajnos nem találok cor vs cor2 összehasonlítást. Miben más a cor2, illetve van különbség méretben?
-
Balzak83
senior tag
Sziasztok! Járt már úgy közületek valaki, hogy lefagyott a karkötő? Úsztam benne 1-1,5 órát, a töltöttség 60%-ról visszaesett 10-re, a kijelző meg azóta nem veszi be a mozdulatokat. Az alsó érintőgomb működik, de csak bekapcsolja a kijelzőt. Lépést nem mér, mi fit nem csatlakozik, de az időt pontosan kijelzi. Fél éves a cucc.
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hol kapható hozzá szíj?
Kb két hónapja használom, de kitörött a rögzítőfület tartó csavar tokostól
. Pedig csak hétköznapi felhasználó vagyok, semmi extrém.
-
batabe
senior tag
válasz
Davebowman #454 üzenetére
Elutasítás működik, mondjuk cor és oneplus 5 kombón használom
-
batabe
senior tag
Új mifit, új funkció, egyszerre több hasonló eszköz is felvehető
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, használja valaki a cor-t vagy cor 2-t Xiaomi Mi8 vagy Pocophone.val? A hívás elutasítás megy a COR-ral? Sajna a Honor band 4-em nem kezeli jól ezeket a telefonokat.
-
Attipatti
tag
Sziasztok,
sokszor visszavált az orám kínaira angolról.
Az amazfit alkalmazást használom alapbol, de az üzenetek kezelésére a mi bandage-t.
Ha a mi bandage nincs kapcsolodva csak az amazfit akkor átáll kinaira.
Mit rontok el? -
oris
aktív tag
Cor 2 -t melyik programmal lehet összehangolni, hogy a magyar telefon rendszernyelv mellett is mutassa a hívó fél nevét? (mi bandage nem kapcsolódik vele)
-
kbyte1024
veterán
Emberek frissült a cucc
-
SirKero
őstag
Üdv.
Be lehet állítani valahol,hogy a messenger üzeneteknél is jelezzem úgy mint az sms-nél? -
válasz
Camper2006 #184 üzenetére
Ez akkor most megy, vagy nem működik? Sokan írják, nem megy...
-
peter077
aktív tag
Sziasztok!
Plíz help!
Felflasheltem a magyar karakterkészletet, a kínai írásjelek helyett kérdőjeleket mutat az értesítéseknél magyar nyelv helyett.
Nem tudom, mi nem stimmel... -
lacentos
tag
válasz
beach head #434 üzenetére
Ami be van állítva értesítésekre ill.hívás kijelzésre azt nálam eddig hibátlanul teszi.(gondolom a többieké is)
Nem így lenne akkor itt a fórum tele lenne panasszal.Tölthetsz le hozzá más számlapokat,van magyar is,és ékezetes betűk telepítéséről is van itt leírás. -
beach head
senior tag
szempontombol sajnos ertekelhetetlenek a youtubos netes tesztek. ami a legfontosabb lenne magyar betukeszlet , ertesitesi funkciok , stb kimaradnak ezekbol a feluletes tesztekbol akar irasos akar vidos formaban. ezert nehez a valasztas
-
hajbel
addikt
válasz
beach head #429 üzenetére
Nekem a másik kettőn nem tetszenek a nagy kávák a kijelző körül, de ez nyilván szubjektív. Viszont azokban van NFC. Esetleg ha azt használnád, akkor jól jöhet. Én pl. csak fizetésre használom az NFC-t, de azt elvileg európában nem lehet biometrikus azonosítás nélkül, csak kínában. Bár ebben sem vagyok teljesen bizots.
-
ux1
addikt
válasz
Nézz utána a NET-en. Nekünk Cor van....
-
kbyte1024
veterán
válasz
A honor-al vannak gondo. Állítólag késik laggol. a Hey meg más forma négyzetes. Én is sokat vaciláltam neked melyik tetszik jobban?
olvasgass véleményeket és úgy dönts.
-
beach head
senior tag
Mit gondoltok a 3 közül melyik a jobb? Amazfit cor, honor band 4, xiaomi hey plus?
-
hajbel
addikt
Igen. Notify & Fitness for Amazfit-et felteszed, megkeresed az alarmot. Amikor beállítasz egy új ébresztést, van egy olyan opció legalul, hogy "Early bird alarm - Notify". 30 perccel a megadott idő előtt elkezdi monitorozni az alvásod és ha light sleepbe lépsz, felébreszt.
-
hajbel
addikt
Szvsz nem. Android payhez és más európai érintésmentes fizetéshez biometrikus azonosítás kell, vagy kóddal való feloldás. Annak nem sok értelmét látom, hogy feloldod a telefont, majd odatartod az órád, mert ha már elővetted, a telefont is odatarthatod. NFC-n kívül más újítás nincs, szinte ugyanúgy néz ki, a képernyője is ránézésre ugyanakkora.
-
htom127
aktív tag
Lehet érdemes most kicsit várni erre: [link]Cor 2
-
kbyte1024
veterán
válasz
maxiszalai12 #421 üzenetére
Én is onnan rendeltem kb 2hete
-
maxiszalai12
tag
Hali! Értesítések miatt inkább erre hajlok mint a Mi band 3 fele. 16900 Emag-ról. Jó árnak számít? Esetleg tudtok jobbat?
Köszi!
-
S.J.
tag
sziasztok!
olvastam hogy van olyan aktivitásmérő, ami úgy ébreszt hogy olyan alvási fázisban kelt fel (bizonyos időtartamon belül) amikor legkönnyebben kel fel az ember.. erre a karkötőre lehet valamilyen alkalmazással integrálni ezt a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest