- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SkylineGTR76 #262 üzenetére
"Mobillal fizetésnél nem kellene automatikusan földobnia a walletet?"
Ezt most hogy érted? Honnan kellene tudnia, hogy mobillal akarsz fizetni?
-
AtHoS
nagyúr
Faterom megörökölte tőlem a Sony Z3 Compact telót, amit én kb. 4 évig használtam, fater pedig már 3 évnél "jàr" vele (ő csak telefonálásra használja. Most reggel dobtam rá töltőre - mert láttam, hogy pittyeg az alacsony töltöttség LED - 10 nap használatot követően a màr 7 éves telefonon
). A mostani P30-amat pedig fentiek alapján 3 éve használom
Jó hónapja nézegetek telefonokat, de sajnos nincs egy olyan készülék sem jelenleg kínálatban, amire váltva maradéktalanul meg lennék elégedve/egyértelmű előrelépés lenne a P30-ról. Pedig sebességben nincsenek nagy igényeim (2SIM + a céges SIMhez kapcsolódó hívások rögzítése + jó térerővétel - meló miatt sokat utazom és települések közötti részeken sűrűn vannak nagyon gyér térerős területek, játék nuku, online TV, GPS navigálás, Office - Word, Excel - doksik kezelése, böngészés, plusz 1-2 kis erőforrásigényű igényű alkalmazás) a P30 is bőven megfelelő, de munkaeszköz is egyben és mivel már kezd korosodni, így muszály "terveznem" az esetleges meghibásodása esetére, hogy minél zökkenőmentesebben tudjam majd "megúszni".
Nézegettem a jóval nagyobb méretű és egyben tömegű telefonokat is, de mindegyiknél van valami apróbb gixer, ami miatt egyelőre inkább várok még az új teló beszerzésével. Ezzel pedig tovább is lesz az aktuális használva
-
AtHoS
nagyúr
Már akinek
- igénye az erősebb hardver
- mindegy a +1cm-es magasság és +7mm-es szélességMellette viszont
- hiába a nagyobb akku, ha az erősebb hardver miatti nagyobb fogyasztás következtében rövidebb az üzemidő (viszont 20 perc alatt maxra tölthető, ha van rá lehetőség)
- kameraszettben gyengébb, hiába a 108Mp nincs optikai képstabilizálàs sem, bár ez erősen szubjektív kit érint
- kijelzőben - amit folyamat bámul az ember - viszont a 12X egyértelműen jobb...de ugye ez is inkább szubjektív tényező, mert nagyon sokan IPS-el is jól elvannak
- nehezebb is valamivel, talán semmi jelentősége, de látod van aki 4dkg-on is fenn tud akadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest