- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
Nem tudom láttátok e már? tavasszal jön ki vmikor [ufo2extraterrestrials]
-
gyga
senior tag
Amúgy nekem hiányzik az ufó kergetés, repcsi fejlesztés és a "lelőtt ufo" küldetés
-
gyga
senior tag
Valahol ebactam az időt mert most ott tartok hogy az advent kis piros kockái beteltek és van kb 20 napom hogy valamit tegyek ellene..
pedig minden csatát meg nyertem eddig. De sajna csak afrika, európa, india, és az oroszok tartoznak a befolyásom alá. Na nem baj majd újra kezdem. Azt hiszem egyedül kétszer csak az Xcom sorozatot játszottam újra még.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest