- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysys
csendes tag
Nekem az tetszene, ha kicsit nyugisabb lenne a fejlődés és mindig kiélvezhetném az újdonságokat, nem pedig ahogy most, örülök ha le tudok gyártani valamiből 1-2 darabot és már ott van a következő ami mégjobb. Kb az első fegyver után fel sem tűnik a fejlődés, mert a következő amit legyártok az már két technológiával előrébb van. Szóval egy nagy rohanás az egész és mindent össze kell csapni.
Szvsz több küldetés, lassabb fejlődés, hosszabb játékmenet (én akár hetekig is nyomnám ugyan azt, ezt meg egy nap alatt le lehet nyomni) kellene. És még azzal is megfejelném, hogy ne legyen bekorlátozva az emberek fejlődése, például a jelenlegi max után kitanulhatna más specifikációt is. -
sysys
csendes tag
Nekem is a TFTD volt a kedvenc. Viszont nekem nagyon tetszett az UFO sorozat is (aftermath, aftershock) a harmadikat (afterlight) nem játszottam. Igaz nem körökre osztott, de pont attól volt ez is érdekes.
Nekem az új X-COM (nem a 2) nagyon tetszett, de zavaró, hogy mikor épp kiélvezném az agyonfejlesztett csapat előnyeit, már vége is a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest