Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk az eddigi 60$ helyett lehet 70$ is, az annyira nem egy nagy emelés. Vagy most egy 27 ezer forint még tök rendben van, a 30 ezer meg már vérlázító?
Ha valaki mindent megjelenéskor vesz meg, annak talán érezhető lesz, de ezekre a címekre is lesznek akciók, és idővel amúgy is megy le az áruk. -
Chaser
legenda
nekem is megérné, ha az új játékok nem lennének tele bug-gal, és nem a 20 évvel ezelőtti béna grafika egy másik béna verzióját látnám viszont
de sajnos tisztelet a kevés kivételnek ezt látom
meg azt, hogy olyanokkal akarnák játékidőt növelni, hogy 20x meg kell csinálni ugyanazt más formában, ahelyett hogy lnne egy ütős 10-15 óra játékidő ismétlések nélkül
xbox/pc-nél is repkednek azért a 20e ft-os címek, de biztos van drágább is
gp nagy előnye, hogy pc verziója is van, kínálat nem fedi egymást, de ott is találtam olyat ami nekem értelmesnek tűnt
és pl az anywhere játékok nagyon jók, lehet tolni pc-n és boxon isgyépés
csak pojén' volt a brit-ékezet páros ( :
de kutatás már volt ilyen téren, ahogy a szavak terén is
nálam ez alapból megvolt, van akinél kisebb szinten van meg, van olyan akinél egyáltalán nincs -
Gears 5 is? Vao, ezt nem is tudtam. Ez reményeim szerint még jobb lesz, főleg FPSekre gondolok.
Van ilyen átalakítóm, némely játékkal nagyon jól működik, mással, ahol rengeteg funkció van és az is különböző gombokon kontrolleren, sajnos nem valami jól(Battlefield 1-ben nagyon darabos volt futkorászás vele).
-
Köszi a véleményt, én is a 2000-es évek elejétől PC-zek kb. 8 éves koromtól, azóta én is COD 2-őztem rengeteget még, most meg Battlefield megy, de látom én is, hogy nagyot változott a piac. Amúgy az van, hogy ha most egy PS5-el egyenértékű GPU max. 450 Euróért kapható lenne, akkor talán fel sem tenném magamnak ezt a kérdést. De mivel az árak egyszerűen kiverték a plafont az új AMD kártyáknál is, azért mégis csak elgondolkodtam rajta.
#284 BusinessGuy
mert a jelenlegi gen már most csak egy közepes pc szintjét súroljaAzért azt ne felejtsd el, amiket Abu írt a cikkben, azaz egy konzol ugyanazt a teljesítményt képes lesz „gyengébb” hardverrel elérni, mert sok mindent módosítottak a hardver szinten, hogy elérjék a legoptimálisabb működést. Erre PC-n egyelőre nem látok törekvéseket vagy ha vannak is, kétséges a támogatás. Persze aztán majd gyakorlatban kiderül mi igaz ebből, de a minap néztem a Demon Soulsot interjút a Digital Foundrytől és a fejlesztők nagyon meggyőzően beszéltek a hardverről.
Szerintem hasonló teljesítményhez PC-n legalább a Radeon RX 6800-ra ill. RTX 3070-re lesz szükség és ezeknél is kérdéses, hogy hány évig képesek tartani vele az iramot.Ami meg a grafikai opciókat illeti, a legtöbb ember PC-n sem fogja használni az Ultra beállításokat, mert nem éri meg. Legtöbbször a Medium-High kombinációját ajánlja Digital Foundry is, mert Ultran sokszor marginális a haszon, viszont nagy terhet ró a GPU-ra. És én is mindig így használom, sőt Battlefield V még kontroverz példa is, mert tisztábban néz ki Medium-High beállításokkal, mint Ultran meg mindenféle effektekkel.
-
Chaser
legenda
valami oka biztos volt
én csak arra reagáltam, miszerint a "forrasztott" megoldás gyorsabb
és hát már van azért gen4 ssd a piacon egy ideje, amik még nálunk is elérhetőek a hitvány ft mellett már értelmes áronKansas
tessék, gb gen4 1tb, 70e ft, a bordás gb is ennyi volt 1-2 hete és az mp600 is
hogy milliós tételben vásárló mennyiért kapná azt nem tudom, azt tudom hogy nagyon lentebb
ezeken is toshiba nand van
ha ez a mostani helyett 50e-rel dobná meg az árat az érdekes lenne sztem
ha nekik megéri így döglött konzolnál bohóckodni majd, na az pénzbe fog kerülni, akkor is ha ki tudják műteni az ssd-t, és tudják másikra cserélni
és újfent, csak arra reagáltam miszerint azt mondtad, hogy a pcie csati lassít
ami egyébként lehet, hogy az elméleti x sebességnek csak x/9-ed részét tudják, de mivel gen4-nél még az is bőven sok, így ez nem lehetett ok a sony részéről -
Chaser
legenda
corsair mp600/gb aorus, ezek 5000-et tudnak, 980 pro az már 8e körül lesz
de a sony nem a zöldgyíktól' vásárol, hanem a gyártótól, és ha azt mondja nekik x millió, akkor nyilván ezeket sem 70e ft-ért kapná, mivel ezek egy db-ra vonatkoznak a kereskedelmi lánc végén, nem x millióra a kereskedelmi lánc előtt
de lehet ám hogy rosszul számolom ( :
és mondom nekem édesmindegy' hogy döglik/nem döglik majd az ssd-jük -
törölt tag
A HDMI 2.1 specifikáció részei, de opcionális funkciók, nem kötelező implementálni őket. Emellett HDMI 2.1 se kell hozzájuk, mert HDMI 2.0 alá is implementálhatóak. Ettől még a legtöbb új eszköz támogatja ezeket, nem is értem a Sony-t, hogy ott mit gondolnak a mostani (nem)kommunikációval. Szerintem is menni fognak ezek, csak amit csinálnak, az egy hasonlóan rossz vicc pepitában, mint hogy a ZH8-as csúcstévéjük sem kapott a kiadáskor 2160p@120 támogatást, illetve hogy az idei felhozatalukhoz egy ilyen táblázat kellett.
Ami nincs HDMI 2.0-ban, az az FRL signaling és a megnövelt sávszélesség. Telkóban az amerikai angolt követve egy l-lel írjuk a signaling szót, mielőtt valaki ráugrana.
-
Kansas
addikt
Ha Pro-m lenne, akkor engem is csak jövőre érintene, de a Slim-et még idén jó lenne lecserélni... nem rossz a 1080p felskálázva a 4K TV-men, de nem az igazi... és a HDR implementációval se vagyok különösebben megelégedve, remélem az új jobb lesz.
Az biztos, hogy első mozdulattal dugok a PS5-re egy USB-s SSD-t a PS4 játékaimnak - egyelőre 240GB-ost, később talán 500GB-ost. -
Kansas
addikt
Nem, a PS5-ös játékok kizárólag a belsőről futtathatók. Tárolni elvileg lehet USB-sen is(sajnos még nem launch-kor) afféle download cache-ként, legalább is mikor utoljára néztem, még erről volt szó...
Ha minden jól megy, jövő héten megjön a PS5-öm, majd tesztelem... kivéve, ha túl későn kapták meg az előrendelésem, akkor ugyanez majd februárban... -
Kansas
addikt
Ja, bocs, tévedtem: 1 TB NVMe M. 2 2230, nem 2242.
A lényeg az, hogy Xbox-tól függetlenül nincs ilyen SSD a piacon tudtommal, csak PCIe v3-as...#68BiP: ja, értem. Kár hogy tök mindegy, ha nem jutsz hozzá a boltból, hanem csak a szervízben tudják cserélni, akkor igazából mindegy, mert onnantól csak az a kérdés, hogy hány hétig áll a konzol a szervízben, mielőtt visszakapod. Illetve semit nem mond az SSD MTBF-éről - hisz hol érdekel, hogy mennyi idő megjavítani, ha eleve nem romlik el...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony és a Microsoft ismét rendkívül hasonló dizájnnal vág neki az új generációnak, így nehéz lesz majd választani.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest