Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Ez mind ok. Csak ne windows 8 fusson rajta.
orichalcos:
Te mit gondolsz kontroller képekről. Nem lehetséges, hogy ebbe már 4db ceruza elem kell? Olyan nagy az a nyílás rajta, és nem tudom miért.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Analógokra került egy tapadást elősegítő anyag. Ez nagyon jól jön fps játékoknál. Ilyen cuccokat külön lehetett kapni a 360 kontrollerére, egész más volt vele játszani. Jó ötlet.
D-pad meg tök mindegy szerintem. Eddig is a legkevesebbet használt gomb volt a kontrolleren.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hmm, shopto.co.uk -n 12 hónap garit adnak az xbox -ra...
-
Def26
félisten
Egyre több helyen olvasom, hogy a ps4 -et hozzák ki győztesnek az eddigiek alapján. Én már nem tudom mit higgyek.
-
Def26
félisten
Azt ne mond, hogy Te nem ezeket olvasod vagy nem vetted észre.
Direkt nem a magyar fórumokra koncentráltam, mert itthon senkinek sincs pénze. A Magyarok csórók, kutya fasza se figyel ránk, csak puffogunk. Akik itt fórumoznak a témában azoknak jó ha 10% -a megveszi valamelyik konzolt.
Én alapvetően potenciális 0 day vásárlónak mondom magam. Nem csak beszélek a levegőbe, próbálok minél több infót összeszedni és az alapján dönteni.Tudod mi az érdekes, hogy ps4 -et US felhasználók hozzák ki győztesnek, holott egyértelmű, hogy náluk az xbox lenne nyerő. Ugyanúgy ahogy mi, bullshiteznek a TV -s szarságokra, meg az NFL -re. Nekik sem tetszik, mert nem ezt várták. Persze van ellenpélda is, de most (ezen infók alapján) többnyire erről megy a rizsa.
Tudom, hogy Te inkább box párti vagy. Nekem is az lenne a jobb, mert van normális Magyarországi support.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest