Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nincs valakinek híre róla hogy a PC-s verzió mikor jelenik meg pontosan?

-
Vistaboy
veterán
Atyaég, hogy mi ezzel mennyit játszottunk! Összeültünk vagy 4-5-en a gép elé, és cserélgettük egymást a billentyűzet előtt.

Akárki akármit mond, a leggonoszabb fegyver mindig is az "ujjunk" volt.
Amikor egy ellenséges kukacot csak egy pixel tartotta, szépen odalopakodtál mögéje, és "pöcc". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Single player kampány FTW!
-
RaZroX
addikt
Hihetetlen hogy fojtatják

..már ideje volt 
-
sbai
tag
Fantasztikus játék. Mind a 800MS pontot megérte. Jó, hogy van kampány mód is, aminek az első fele könnyű a vége fele meg már kikészít néha...
-
steewattyoo
csendes tag
Én is imádtam régen Worms-özni majd a 3D-s változatok elvették a kedvemet de a 2D-t bármikor előveszem és elütöm vele az időt, de azt valaki elmesélné, hogy ez az új miben is jobb mint mondjuk a Worms World Party?
2D - 2D, kukac kukac, én nem látok semmi újat benne -
N3ST1C
tag
Szerintem kár volt 3d-ben megcsinálniuk valahogy nem adta át azt a hangulatot mint a 2D-s
vagy csak elsiették a dolgot az is lehet. -
gtamate2
veterán
kicsit a world of goo-ra hasonlít a játékvilága, jöhet

nekem nagyon bejöttek a worms-ök (az összes 3D-s is, azokat is kiakasztottam és nem is egyszer!) 3D-be jobb a haverokkal nyomni. szerintem -
palbence
tag
amilyen ratyi lett az iphoneos portolás, olyan ígéretesnek tűnik ez

-
Ari18
őstag
2d-ben volt az igazi, a 3d-s kb 20percig volt a gépemen.
-
Vistaboy
veterán
Anyám, mennyit toltuk a 2D-seket annak idején.
Négyen-öten váltottuk egymást a gép előtt, és a legjobb az volt, amikor rápakoltam a magyar hangfájlokat, és utána magyar "cincogás" volt minden akció után, káromkodásokkal fűszerezve. 
De egyetértek az előttem szólókkal: 2D-ben a legjobb, a 3D-s annyira nem jött be, elveszett a varázsa.
-
TazLeacher
nagyúr
Én ezt megveszem. A régi idők emlékére...aztán majd jól rákattanok. Mi az elsővel játszottunk sokat.
-
Prof01
veterán
World Party óta nem született semmi normális, ahogy látom itt se lesz újítás, szal pc-re felesleges lesz, xbox-on meg nem tom az irányítás milyen lesz.

-
bpx
őstag
ninja rope-ot nem láttam sehol
remélem lesz, mert elég sok netes multis játékmód épül rá -
A Worms sorozatnak sjan nem túl sok értelme van.
Már az első rész is majdnem tökéletes volt.
-
Nunder
őstag
Rengeteget toltuk anno, telón most is szoktam vele játszani. Talán a legjobb a World Party eszméletlen miket lehetett vele művelni
Várjuk az újat nagy szeretettel. -
atee
őstag
Lan játék. Nagyon szórakoztató tud lenni fél nap fps vagy autó verseny után

-
athomi
veterán
Nálam az év egyik legnagyobb várományosa.
Ez a játék tuti kikapcsolódás és szórakozás!
A Worms 3D-t utáltam.
-
Ez marhajó játék de tényleg 2D-ben az igazi. Régen egészen sokat játszottunk Worms-el.
-
adam_
senior tag
Már alig várom a kukacoskodást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gixivo
tag
Ez a game 2D-ben a legjobb, a 3D elég gyenge lett, örülök, hogy a fejlesztők maradtak a réginél, végre valaki belátja, hogy nem az ultramodern 3D-s DX10-es gamek a legütősebbek, sajnos manapság a legtöbb gamer csak a grafika miatt szedi le az új játékokat. (Crysis...)
-
fpeter07
veterán
Worms 4 vmi nagyon gyenge volt..
2dben egymás ellen a legjobb
-
DarkByte
addikt
Királyság. Mivel Steam -en lehet majd megvenni, remélem társítani fognak hozzá online játékot és achivement rendszert is

-
mephi666
nagyúr
óóó... worms 1+2+armageddon volt a legjobb
rengeteget nyomtuk... engem gyűlöltek a szuperbirkával... azzal állat voltam... g*ciségből még becsapódás előtt 1-2 csavart is csináltam a levegőben és ideg lett tőle mindenki
ahova csak lehetett, berepültem vele simán... tetszik, hogy ez nem full3d lesz... gépigénye sem lehet valami nagy... -
RoyalFlush
őstag
Örülök a folytatásnak. Nekem a Worms Armageddon és a Worms World Party nagy kedvencem volt, a 3D nem igazán jött be.
-
twollah
nagyúr
Anno Amiga-n hatalmas jatek volt.
Kezzel rajzolt volt az egesz es rafert a jatek ha jol emlekszem 3 DD-s!!! lemezre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kézilabda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor egy ellenséges kukacot csak egy pixel tartotta, szépen odalopakodtál mögéje, és "pöcc". ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)