Hirdetés
- OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Milyen processzort vegyek?
 - RAM topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
 - Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

inf3rno
nagyúr
válasz

eladohardver

üzenetére
						Ez érdekes. Végülis el tudom képzelni, hogy a szerver erre úgy reagál, hogy megpróbálja teljesíteni, mert csak a cvart nézi, és emiatt kezd el akadni az egész. Viszont nekem volt olyan, hogy amikor az ellen közelébe mentem, akkor felment a ping 999-re, amikor eltávolodtam, akkor meg visszaállt normálra, mindezt ugyanúgy sárga tüskékkel, mint ahogy jellemzően akadni szokott mostanában. És ezt biztosan nem az okozta, hogy valaki haxol az ellenben, mert újraindítottam a játékot és megjavult. Nekem hitelesebbnek tűnik, hogy az útvonal választással van valami gond, de teljes mértékben ez sem magyarázza, mert régen, amikor játszottam a lag a pingen volt egy tüske és zöld volt, most meg sárga tüske van, és a ping alig változik normál esetben, csak az FPS zuhan meg. Egyébként nekem más magyarok ellen is szétesik a játék külföldi szerveren, és róluk tudom, hogy nem botoznak. Na majd ránézek rohambili szerverére, kíváncsi vagyok. Amúgy lehet tudni mennyi upload kell egy ilyen szerverhez? Dyndns-el akár megpróbálkoznék vele én is ideiglenesen, csak a próba kedvéért. Más játékoknál a BF4 és BF1 elment, ott szerintem dedikált szerverek vannak. A Mass Effect-nél viszont a játékosok hostolnak, és ott viszont teljesen szétcsúszik az egész. Ez is arra enged következtetni, hogy a lakossági vonalak a szolgáltatóknál ilyen szarok és játékra alkalmatlanok. Igazán ez úgy dőlne el, ha megpróbálnék másik szolgáltatóra átállni először lakosságira, utána meg üzletire, hogy van e különbség a UPC-hez képest meg a lakossági és az üzleti vonalak között.

Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
 - Keresünk dokkolókat
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest