- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bluetooth hangszórók
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Ha látnád a fejlődési pontenciált az ubuntuban, akkor már nem találnád viccesnek amit írtam, ugyanis amit már GUIban is komolyra beállítottak benne, az sokkal biztosabban, komolyabban és felhasználóbarátabban megy mint a windowsban.
Egyébként nem értem teljesen a hsz-ed, de ez biztos az én hibám
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Mi a helyzet az ablakos futtatással? Nálam egyébként nem indult DX-en. Alt jobbklikk nem megy, meg az altot semmire nem lehet használni progin belül... Sztem nem compizos, mert compizt le kellett tiltanom h ne villogjon az OGL kép...
Ja és nekem valamiért nem menti le a változtatásokat, így mindig configolnom kell mindent mikor belépek...
-
FefeeX
veterán
Vazz a WoW-ot megvettem mint az összes többi játékomat is. Letölteni addig szoktam, hogy mit érdemes megvenni - emellett nem tiltott a letöltés magyarhonban. Winem is van origi, photoshopom is. Akkora nagy kérés hogy a linux alatt is tudjam használni? Elvileg PC program és nem Win program. Ennyi. Win alatt milliószor annyian warezolnak mint linuxon, ahol ez a szám inkább nullához tendál - mert hogy nem is értenek hozzá a lámák akik ált warezolnak.
-
FefeeX
veterán
válasz
remington2
üzenetére
"Megteheted, hiszen mellette van a win, ami felhasználói szinten amúgy is gyalázza."
A mondat első fele igaz, a második fele hamis. Használtál te Linux-ot? Az Ubuntu már messze veri érzésem szerint a Wint. Magától felismer minden hardvert, 30 perc alatt fenn van, minden progi free, letölti magának alapból, csak pipálgatnod kell, míg a winnél sokat szórakozol, összevetve a winnél wz az idő kb 5 óra. Csak ha komolyabb dolgokat akarsz akkor nem tökéletes MÉG a linux, mert ami még nincs benn, azt konzolban kell programozgatni - amúgy ez a winre is igaz volt sokáig - tehát csak a fejlődési stádium van picit eltolódva.
"linux olyan lett mint a vallás"
ebben van valami igazság. A linux hirdetők fanatikusok, mint a MLM hirdetői, aki nem pró azt fikázzák meg elküldik guglizni - TK akik nem prónak születtek azok segítőkészek. A linux így nem fagy úgy biztonságosabb sem így igaz sajna - szívtam vele eleinte. Emberek írták, szóval nem tökéletes. Ennek ellenére nagyon jó, ingyenes altenatíva a winnek.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Olvastam pár napja egy tesztet. DX-et egyébként valóban nem használ a Linux, Ami támogatja az OpenGL-t az általában elfut. Ez egyébként a játékok 90%-a.
A különbség pedig, hogy linux alatt csomót állítgatni kell és mondjuk a WoW még mindig nem 100%-os, de játszani már jól lehet vele.
Szóval a számok: 3DMarkkal mérték a gép teljesítményét WinXP és Linux alatt.
Videokari teljesítményben 20-40%-ot ver oda a Win a Linuxnak, prociban a Linux kb 10%-ot ver oda a Winnek. -
FefeeX
veterán
Üdv új wine, otthon hazaérek kapom is le, WoW futtatásához sajna elengedhetetlen. Így asszem megmagyaráztam miért kell W cucc... Tudom, balfék wowos, aki játszik megérdemli stb, de mégis, nagyon jó nekem a linux+Wine a win helyett, legalábbis 1 hete így tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, nem látod hogy köze nincs távolról az egészhez?