Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hűtőt vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
tudom nem illik, remélem az érintett (aki az édesanyám) nem bánja, de beidézném a tegnapi chatünk egy részletét, az ő általa írt két mondatot
az előzmény annyi, hogy miután nevelőapám kalóz-vindóza (ugye, sok warezoló Linuxos kollega) közölte vele, hogy lopott és ejnyebejnye, felhívott, és kérte hogy rakjak Linuxot a gépére (anyámén már kb. egy éve Xubuntu van), ez meg is történt másfél hete
mivel hétvégén nem voltam náluk, tegnap kérdeztem anyámat, hogy mi ez a nagy csend, hogy nem hívnak hogy baj van a géppel, ez nem megy-az nem megy (eddig xp volt rajta, és hetene átlag egyszer kellett valamit matatni rajta, mert mindig elpusztult valamia windowsban)?
megkérdeztem, működik-e az Ubuntu rendesen. a válasz:(16.44.57) xxxxxxxx@tvn.hu: igen, de nagyon jó azUbuntu, sokkal szebb, mint az ebónyém, meg jobb is, majd egyszer nekem is olyan kell
(16.45.34) xxxxxxxx@tvn.hu: nagyon jó, könnyü kezelni, már belenézegettem, nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Macska topik
- Autós topik
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest