Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
tudom nem illik, remélem az érintett (aki az édesanyám) nem bánja, de beidézném a tegnapi chatünk egy részletét, az ő általa írt két mondatot
az előzmény annyi, hogy miután nevelőapám kalóz-vindóza (ugye, sok warezoló Linuxos kollega
) közölte vele, hogy lopott és ejnyebejnye, felhívott, és kérte hogy rakjak Linuxot a gépére (anyámén már kb. egy éve Xubuntu van), ez meg is történt másfél hete
mivel hétvégén nem voltam náluk, tegnap kérdeztem anyámat, hogy mi ez a nagy csend, hogy nem hívnak hogy baj van a géppel, ez nem megy-az nem megy (eddig xp volt rajta, és hetene átlag egyszer kellett valamit matatni rajta, mert mindig elpusztult valamia windowsban)?
megkérdeztem, működik-e az Ubuntu rendesen. a válasz:(16.44.57) xxxxxxxx@tvn.hu: igen, de nagyon jó azUbuntu, sokkal szebb, mint az ebónyém, meg jobb is, majd egyszer nekem is olyan kell
(16.45.34) xxxxxxxx@tvn.hu: nagyon jó, könnyü kezelni, már belenézegettem, nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) közölte vele, hogy lopott és ejnyebejnye, felhívott, és kérte hogy rakjak Linuxot a gépére (anyámén már kb. egy éve Xubuntu van), ez meg is történt másfél hete