Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
tudom nem illik, remélem az érintett (aki az édesanyám) nem bánja, de beidézném a tegnapi chatünk egy részletét, az ő általa írt két mondatot
az előzmény annyi, hogy miután nevelőapám kalóz-vindóza (ugye, sok warezoló Linuxos kollega) közölte vele, hogy lopott és ejnyebejnye, felhívott, és kérte hogy rakjak Linuxot a gépére (anyámén már kb. egy éve Xubuntu van), ez meg is történt másfél hete
mivel hétvégén nem voltam náluk, tegnap kérdeztem anyámat, hogy mi ez a nagy csend, hogy nem hívnak hogy baj van a géppel, ez nem megy-az nem megy (eddig xp volt rajta, és hetene átlag egyszer kellett valamit matatni rajta, mert mindig elpusztult valamia windowsban)?
megkérdeztem, működik-e az Ubuntu rendesen. a válasz:(16.44.57) xxxxxxxx@tvn.hu: igen, de nagyon jó azUbuntu, sokkal szebb, mint az ebónyém, meg jobb is, majd egyszer nekem is olyan kell
(16.45.34) xxxxxxxx@tvn.hu: nagyon jó, könnyü kezelni, már belenézegettem, nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő