Hirdetés
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel, ket ponton is
az elso, hogy azzal, amit te irsz, semmi gond, ugyanis te elrejtettel benne olyan kucsszavakat, mint "én", vagy "nekem"
a masik, hogy nem olyan alternativakrol beszeltem, mint pl a k3b - windoze-ra is letezik millio fele cd iro szoftver, ugyanigy zenelejatszo is -, hanem olyan professzionalis programokrol, mint pl az adobe termekei, s bar en magam nem ertek hozza olyan mertekig, hogy nekem gondot okozna, meglehetosen sok helyen lehet arrol olvasni (olyanoktol, akiknek ez munkaeszkoz), hogy linux rendszereken az alternetiv programok nem nyujtanak annyit, mint windoze-on az adobe termekei (es itt nem arrol van szo, hogy mas, hanem hogy egyes funkciok, szolgaltatasok hianyoznak belole)es megegyszer, itt most nem kivanok allast foglalni, mindossze arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy legyunk mar kovetkezetesek, ne beszeljunk ossze-vissza, attol fuggoen, hogy eppen mi tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest