- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR #123 üzenetére
ez attól függ, hogy kit kérdezel
én - ahogy már mondtam - mindent meg tudok oldani Linux alatt. nyilván nem ugyanazokkal a programokkal mint windows alatt, de megvannak az alternatívák
a grafikusoktól rendszerint psd-ben kapom az anyagot, eddig mindent tudtam kezelni Gimp-pel olyan szinten ami nekem kell (egyes rétegek, vagy részeik lementése, stb)
annak, aki Photoshopot tanult, vagy azzal dolgozik, lehet hogy kevés, bár inkább az lehet a gond, hogy egyszerűen más, mint amit megszokottde ha már ez a kérdés van műsoron, mondhatnám akár azt is, hogy milyen sz@r a windows, mert nincs rá K3B vagy Amarok (bár most, a KDE windowsra portolásával idővel még az is megtörténhet
)
btw, nem szeretem a KDE-t, de nagyon jó programokat írnak alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest