Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR #123 üzenetére
ez attól függ, hogy kit kérdezel
én - ahogy már mondtam - mindent meg tudok oldani Linux alatt. nyilván nem ugyanazokkal a programokkal mint windows alatt, de megvannak az alternatívák
a grafikusoktól rendszerint psd-ben kapom az anyagot, eddig mindent tudtam kezelni Gimp-pel olyan szinten ami nekem kell (egyes rétegek, vagy részeik lementése, stb)
annak, aki Photoshopot tanult, vagy azzal dolgozik, lehet hogy kevés, bár inkább az lehet a gond, hogy egyszerűen más, mint amit megszokottde ha már ez a kérdés van műsoron, mondhatnám akár azt is, hogy milyen sz@r a windows, mert nincs rá K3B vagy Amarok (bár most, a KDE windowsra portolásával idővel még az is megtörténhet
)
btw, nem szeretem a KDE-t, de nagyon jó programokat írnak alá
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest