- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR #125 üzenetére
pont ezt írtam én is
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
ezért mondtam hogy vannak kvázi megkerülhetetlen/kiválthatatlan appok, pl. az Adobe cuccai. Én Linux alatt fejlesztek flasht, ingyenes eszközökkel, de egy Flash CS3 nagy segítség lenne. Más kérdés, hogy negyedmilliót nekem nem ér meg, szóval nekem tökmindegy hogy van-e Linuxos verzióa K3B-t meg Amarokot csak azért hoztam fel, mert sokan olyan programokat emlegetnek etalonként, aminek van Linuxos alternatívája, csak max. máshogy működik - a K3B pl. a legjobb íróprogram amivel eddig találkoztam, így nyugodtan lehetne arra is hivatkozni, hogy a windows sz@r, mert gyenge a szoftverellátottsága (tessék érezni az iróniát, még mielőtt a sok windows-huszár letámadna
)
ezért szoktam mondani hogy nincs "egy igaz út". szerintem a legtöbb helyzetben mindent egybevéve (tanulhatóság, stabilitás, ár, stb) jobb választás a Linux, de van mikor csak felesleges szenvedést okozna - ilyenkor má$t kell választani (ami persze lehet mondjuk OSX is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest