Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
1. Kicsit később leírtam, hogy szerintem miért nem oszt nem szoroz az a pár giga különbség.
1.2 Azt is tudjuk mellesleg, hogy a win telepítők (meg maguk a rendszerek) azért nagyobbak mert azért jóadag driver van bennük. És azért elég nagy sírás-rívás lenne ha bedugnál egy nyomtatót vagy pendrive-t vagy webkamerát vagy kb akármit és nem ismerné fel a rendszer. Az más kérdés, hogy általában ezekhez az eszközökhöz adnak a gyártók drivert illetve a User Experience -t növelendő mindenféle softvert is adnak a cuccokhoz.
2. Mindenki jön ezzel a települési sebességgel... Namost ezzel egy normális ember pár évente egyszer találkozik amikor felrakja az OS-t a gépére. Persze vannak ilyen hihetetlen módon hozzáértő buherátorok akik 2 havonta újrarakják a rendszert mert teleszórják minden szeméttel utána meg ugye szídják, hogy szar meg assú meg fagy meg WINFOS... de ők nem tartoznak a normális ember kategóriába...
-
blaces
tag
Nálam ugyanannyi volt mindkettő feltelepítése (igaz én wubival tettem a linuxot) 30 perc körüli, még a Vista is gyorsan tette fel magát...
Viszont azt beismerem, hogy a Linux feltelepítése után már vannak alapprogramok amik azért valahogy lekörözik/felveszik a versenyt a Vista alap szoftvereivel: Gimp - Paint
és az alap OpenOffice.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és az alap OpenOffice.