- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
Dr.FantastiK #47 üzenetére
szerinted... tényleg csak úgy kíváncsiságból kérdezem... szóval szerinted a világ legnagyobb IT cége, akik ~20 éve 90%-os részesedéssel dominálják az ablakos windows-zal a PC piacot, gondol egyet mindenféle felmérés és kutatás és tanulmány nélkül, rajzol pár négyzetet és aztmondja, hogy akkor így fog kinézni az új Windows?
VAGY!!! VAGY!!! hosszú évek alatt iszonyatos mennyiségű különféle mérésekkel és használhatósági teszttel alátámasztva, felhasználók, fejlesztők, designerek, pszichológusok és még kitudja mennyi féle szakember bevonásával alkottak valamit, ami bár érezhetően gyökeresen különbözik minden eddigi rendszertől, viszont közel 100%-ig biztosak a sikerében...amúgy az ilyen statisztikák nem szoktak publikusak lenni... de csak úgy óvatosan megsúgum, hogy köze van hozzá a szinte minden MS termékben található "Customer Experience Improvement Program"-nak...
-
kukulec
őstag
válasz
Dr.FantastiK #47 üzenetére
tudom, hogy nem én vagyok a címzett, de nekem ahány középkorú vagy annál idősebb ismerősöm van, mind úgy használja, ahogy fel lett telepítve, és egyáltalán nem akarják tudni, hogy még miket lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest