Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalamona1
tag
A biztonságos adattárolásra mai napig nincs tökéletes megoldás. Énnekem a képeim fent vannak a gépemen, egy külső vinyón, a mobilomon skydrivon, és minden embernél akinek elküldtem. Esetleg egy részét ki is nyomtatom. Nah ha ennyi minden egyszerre becsődöl akkor ott már nagy gáz van. De fénykép vesztésbe szerintem még nem halt bele senki.
-
Kalamona1
tag
Valamilyen szinten igazad van. Én bulifotókat osztok ott meg és csak azokat látják amihez közük van. Persze Állam vagy bárki más lenézheti mit rakok oda de a bulifotóimat aztán nézegethetik. Ha Obama erre izgul hát nézze. Kényes dolgokat netre sose rakok fel. Csak és kizárólag általam készített képet és abból se a pikánsabbakat (bár jelenleg nincsenek pikánsak, bárcsak volna) Amire én használom azt felőlem lenézhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest