Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbence
csendes tag
nekem nagyon bejon ez az xtra letisztult minimalista design

-
-
Sanya
nagyúr
a következő verzióban lesz direkt gomb, amivel önként engedélyezhetjük a CIA-nak a levelezésünk teljes átnézését, s már nem kell felháborodnunk utána, hogy megfigyelnek.

-
BlackSoft
addikt
Szerintem aki iPad-et használ, messze nem akar látni bármilyen Microsoftos terméket rajta

Legalábbis én biztos nem...főleg nem ezt a csempés valamit, aminek a kinézetét egy 8 éves rajzolta Paint-be. -
Már csak egy iPad-es Office-t hiányolok (de azt nagyon).
-
oceanrush
senior tag
Na, ez jo kis app, orulok hogy vegre itt is van Office 365 bigyula.

-
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az alkalmazás leírásának első bekezdése, 2 kemény mondat, pontosan erről szól...
-
-
Zigur
senior tag
Minek használjak ronda csempés app-ot ios alatt ?
-
Möhe
addikt
mivel hogy nekem még hotmail-os a címem, gépről rendben van a levelezés. De ez az app közölte hogy hotmail címmel nem használható.

-
Watchdog
aktív tag
Valójában itt csak egy kis csempét csempésznek...

-
erdoke
titán
Email beszélgetések téma alapú csoportosítását tudja?
Az igazat megvallva nekem az iOS email klienséből csak a feladat ütemezés (emlékeztetővel) hiányzik, a többi hókuszpókusz hidegen hagy. Magyarul ha az emailből direktben tudnék beállítani emlékeztetőt, akkor már teljesen elégedett felhasználó lennék. Mondjuk ennyi kényelemért nem várom el, hogy a cég a PC-s Office Pro mellé még netes vackot is előfizessen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BONTATLAN 27" Monitor - 4K 160Hz / FHD 320Hz - Titan Army
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(MacBook Pro-t sem azért vettem, hogy winfos legyen rajta, és más sem, így az ipaden sem szeretnék látni madárürüléket)