- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbence
csendes tag
nekem nagyon bejon ez az xtra letisztult minimalista design
-
-
Sanya
nagyúr
a következő verzióban lesz direkt gomb, amivel önként engedélyezhetjük a CIA-nak a levelezésünk teljes átnézését, s már nem kell felháborodnunk utána, hogy megfigyelnek.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem aki iPad-et használ, messze nem akar látni bármilyen Microsoftos terméket rajta
Legalábbis én biztos nem...főleg nem ezt a csempés valamit, aminek a kinézetét egy 8 éves rajzolta Paint-be. -
Már csak egy iPad-es Office-t hiányolok (de azt nagyon).
-
oceanrush
senior tag
Na, ez jo kis app, orulok hogy vegre itt is van Office 365 bigyula.
-
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #6 üzenetére
Az alkalmazás leírásának első bekezdése, 2 kemény mondat, pontosan erről szól...
-
-
Zigur
senior tag
Minek használjak ronda csempés app-ot ios alatt ?
-
Möhe
addikt
mivel hogy nekem még hotmail-os a címem, gépről rendben van a levelezés. De ez az app közölte hogy hotmail címmel nem használható.
-
Watchdog
aktív tag
Valójában itt csak egy kis csempét csempésznek...
-
erdoke
titán
Email beszélgetések téma alapú csoportosítását tudja?
Az igazat megvallva nekem az iOS email klienséből csak a feladat ütemezés (emlékeztetővel) hiányzik, a többi hókuszpókusz hidegen hagy. Magyarul ha az emailből direktben tudnék beállítani emlékeztetőt, akkor már teljesen elégedett felhasználó lennék. Mondjuk ennyi kényelemért nem várom el, hogy a cég a PC-s Office Pro mellé még netes vackot is előfizessen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest