Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #10 üzenetére
Hali. Nem találtam jobb helyet. Milyen ingyenes, teljes verziós (esetleg magyar nyelvű) program van, amivel xls, doc, és hasonló file-ok megnyithatók? Tudom az open office 3-at, de az 1 komplett programcsomag, telepítve 200 MB lesz, ez túl sok. Lennie kell valamilyen 10 MB körüli egyszerűbb programnak is.
-
Kriza
őstag
Még jó, hogy vannak alternatívák...
-
Rubinhood
csendes tag
Jatssza a jofiut a microsoft.
Ha valaki eloszor bunko, utana meg a bunkosagat egy kicsit lejjebb viszi, az attol meg nem jofiu.
Semmilyen mas eszkozzel nem fordul elo, hogy ilyen kellemetlenul szovevenyes feltetelek mellett hasznalhato. Peldaul meg egyszer sem vettem olyan hasznalati eszkozt, amihez megszabtak, hogy nem vihetem at az egyik muhelybol a masikba, vagy hogy csak 90 naponkent...
-
Mr. Teddy
őstag
Azt nem értem, hogy ilyen "egy gép egy szoftver" esetén miért nem adnak a szoftverhez egy usb-s hardverkulcsot? Nem két fillér egy office csomag, egy ilyen kulcs anyagköltsége pár ezer ft sem lenne ilyen nagy tételben. És akkor valóban az lenne, hogy 1 licensz 1 gép. És akkor nem is kötik hardverhez.
Az más dolog, hogy ez is megkerülhető szoftveresen, de a warezt a mostani licenszelési dolog sem akadályozza meg.
-
siti
őstag
ez az egész hogy működik élesben? le kell okézni hogy tönkre ment a gépem vagy füstölgő romjait el kell küldeni a MS-nak ahol 90 napon belül elbírálják, hogy jogos, költözhet, nem, vegyek újat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft megváltoztatta az Office 2013 csomagok licencfeltételeit a programcsomag hordozhatóságával kapcsolatban.
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest