Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JHC

tag

válasz Sk8erPeter #71 üzenetére

Terveztem, hogy frissíteni próbálom a gépeket, de 3 gép a műhelyben van, és csak munkaidő után érnék rá foglalkozni vele, mert rendszergazda nálunk nincsen, az egyedüli ember aki konyít a témához a cégnél az én vagyok. Túlórázni meg már csak azért se szeretnék mert délután 4-ig tart a munkaidő, de 2-kor már nem megy a fűtés, és 4-re a műhely hőmérséklete közelít a nullához. Talán majd tavasszal.

Egyébként ez a 3 gép műszaki vizsgához van használva. A fékpad és a zöldkártya programja .NET alapú, de valami nem teljesen kóser, mert amikor indul a progam a fékpadoson akkor kiírja hogy töltés, csatlakozás ehhez-ahhoz, aztán kilép. Következő indításra talán elindul, ha nem akkor is tovább jut mint az előbb, de általában harmadikra el szokott indulni. A programhoz .NET 2.0 kell, de ebből a legújabb van fent. Indulni úgy indul, hogy alig mozdul a vinyó, a processzor is unatkozik, és a hálózathoz sem nyúl, legalábbis a hálózat ikon ezt mutatja. Ha bekapcsolom a gépet és otthagyom 5-10 percre akkor néha elsőre elindul. Egyébként meg a jelenlegi állásban megy minden frankón.

De amúgy van egy gép amiből szinte ki vagyunk zárva. Ez a benzinkutat működteti, készen vettük a rendszert, amihez kell venni havi szinten a 24 órás supportot kb ugyanennyi ezresért. Ha valami bibi van, vagy frissítik a programot akkor távolról rá jelentkeznek a gépre aztán ha tudják, megoldják a dolgot. A gép maga úgy van beállítva, hogy jelszóval bejelentkezel a windows-ba és mindjárt elindul a kútkezelő program, amikor meg kilépsz belőle akkor kijelentkezik a win-ből. Az Asztalon és a Start menüben összesen kettő ikon található, az egyik a kútkezelő, a másik a készletkezelő program ikonja, és ezzel ki is merül a hozzáférésünk.

A rendszer-visszaállítást soha nem kapcsolom ki, viszont úgy állítom be, hogy csak a win partícióját figyelje.

Új hozzászólás Aktív témák