Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Pont így.
Ez egy 1xx fős cég volt.
Azt tanácsolta egy cimborám, hogy egyszer fingassam meg rendesen a rendszert, hogy legyen egy napos leállás aztán majd kapkodnak a fejükhöz.
Aztán inkább úgy döntöttem nem teszem meg, mert úgy gondoltam, hogy ezek úgysem tanulnának belőle csak én szívnék utána meg vihetem el a balhét.
Ehh..
Amikor folyik a levegőből kicsapódott dzsuvás olaj az alaplapon meg a cpu hűtőn...
Az durva

-
ZCoyote
őstag
Nálunk is pont ez volt. Pénz semmire nem volt, legalábbis olyanra nem ami hasznos lett volna.
Ugyanakkor elvárták, hogy minden flottul menjen. Összekalapáltam a rendszert, toldozgattam-foldozgattam, akik meg jöttek néha külsősök valami miatt csodálkoztak, hogy miért nem dőlt még össze az egész.
Aztán amikor azt mondták, hogy be akarnak hozni egy hét szerverből álló klasztert mindenféle infrastruktúrális háttér nélkül, amit szintén nekem kellett volna vinni, több mint négy év után azt mondtam, jó akkor oldjátok meg mert én már így is kész vagyok, viszlát.
Ott is minden főnök értett az informatikához
-
"Az is megfordult a fejemben, hogy ez az egész csak kultúra kérdése... az meg nálunk nincs."
Sajnos ezt én is így látom. A minőség mindig hátul van. Valami legyen, többnyire rövid határidővel, viszont kevés munkával, mert az pénzbe kerül. Sok helyen innováció 0, fejlődés 0 és csodálkoznak, hogy a csillogó keretrendszer, amit valami birka úgy álmodott meg és adott elő a fejeseknek, hogy mindenre jó lesz, 2-3 éven belül csak egy kupac ***, amit már támogatni sem nagyon lehet. Legalábbis szoftverfejlesztés terén sok hazai vállalatnál ez megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest