Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cildren

tag

Már a Dev-preview óta használom T61-en a Windows 8-at és nem bántam meg. Gyorsabban indul, ha valami nem jó indításnál(T61 nvidia fail) akkor megoldotta a problémát egy kis töltögetéssel-javítással. A Modern UI-t pedig kb. addig használom míg rákattintok az asztalra, nekem tetszik hogy "eltűnt" a windows jel, eddig is törekedtem a minimalista asztalra. Nekem kb, minden driver-em volt hála Lenovo-éknak a Windows 8 RTM korában. Nekem tetszik és tényleg ha az ember használja a gépet kb 3-5 percnél többet kb 4 óra használatnál, nem használja az új UI-t. Természetesen ami még nagy előnye a gyorsabb System Up Time-on kívül hogy a keresés is gyorsult ami windows 7-nél időnként tetű lassú volt ha csak egy programot kerestem a file-ról nem is beszélve. ThinkPad tehát TrackPoint de emellett az oldalról hadonászások is működnek a TouchPad-en.
    Szerintem kell hozzá kb. 1-2-3 nap de nagyon max 1 hét, hogy hozzászokjon az ember a használatához. Modern alkalmazások még gyerek cipőben járnak és amit használok azok még nincsenek is teljes képernyős módban, ezt alá írom, hogy azoknak semmi értelme de az asztal még mindig tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák