Hirdetés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Én annó PII 366mhz + 64MB SDRAM mellett futtattam XP-t először.... SP-nek még híre hamva se volt. Aztán 2 hónappal később hozzám került még egy 128MB-os modul és iszonyat sokat gyorsított rajta. Na persze nem a gyári MS install után.... az csak arra volt elég, hogy elinduljon és "menjen". Kicsit ki kellett herélni a felesleges dolgokat, de utánna használható munkatempót adott.
Közel sem annyit mint a mostani configom W7/8 alatt, de akkor még szüleim pénztárcája volt a limit és meg kellett oldani sok mindent, nagyon kis configon! -
pakriksz
őstag
-nem csak elindult, mint írtam még játékkal is bírta.
-kereső volt benne, hálózatkezelő is (nem is volt erre 3rd party, mert minek, ez ma is ugyan az mint akkor), filemanager most is kell, amúgy ugyan az a szar volt mint ma is van (explorer), tűzfal akkor is volt, diagnosztika ugyanúgy volt, víruskereső ma SINCS(de ha lenne is az m$ sajátja lenne ami ugye egy katasztrófa minden tekintetben), képkezelő is volt, ugyan az
-hangvezérlő, lemezkezelő? Nem kell bullshittelni, ezek is pont ugyan azok, hangvezérlő kapott egy alkalmazásonkénti vezérlést, de kb soha nem használja szinte senki.
homegroup egy sima smb megosztás rárakva egy egyszerűbb csatlakozási felületet. Virualizációs cucc megint csak marhaság, az is csak az ultimate verziókban van ma (és az sikeres ember nem használja mert a 3rd partyk ezerszer jobbak).
Windows updateben szintén semmi sem változott azóta max a felületi csicsák
Szóval a 2 nagyságrendből sikerült 0-t felsorolnod, a sok mellébeszélés és a win95 óta megszokott dolgok újként felsorolása mellett. Na jó egy talán elfogadható, az indexer, mert az nem volt xp-ben alapon.Daemon toolsnál meg el kell keserítselek, mert évek óta alap a winekben is a lemezképfájlok csatolása nem 8-as újdonság... a daemon tools a másolásvédelem miatt kellett és kell...
Amúgy én xp-nél ezekt a rendszerprogramokat használtam: TC, daemon tools, foobar2k, mpc, és eleinte nod32 aztán befejeztem a vírusirtózást, ahogy gyakorlottabb user lettem meg ahogy az admin mód nem alap volt
.
Ezeket a programokat vagy utódjait ma win7-en is használom, és fogom tovább, mert a beépített alternatívák ugyan azok a fosok mint amilyenek az xp idején voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft a Mobile World Congressen jelentette be a Windows 8 bárki által kipróbálható előzetesét.
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest