Hirdetés
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Lennt is van, fennt is van.
Elsőre furcsa volt, hogy install után nem találta meg azonnal a videókártyát (16:9-re széthúzott 800x600 kép jött be), de 1-2 perc után, pont míg töltöttem le a catalystet, hirtelen eltűnt a kép. De már számítottam rá, mert csak annyi történt, hogy felismerte magát, és jó szokásához híven átváltott a tévére. Ezt nem értem, hogy az ATI-nál nem lehet azt valahogy az értésére adni a kártyának, hogy a DVI kimenet (vagy akármelyik másik) legyen már az, amit az oprendszer felé elsődlegesnek mutat, és a HDMI? Mert az a tévé, és csak a legritkább esetben van használva. Bekapcsolva be van, mert háttérzajnak megy, de nincs a gép kimenete kitéve rá.Egyelőre annyit tudok róla mondani, hogy az IE és a metro appok betűinek minősége továbbra is kritikán aluli (tegyük hozzá gyorsan, hogy ez egy 23" FullHD moncsira vonatkozik, láttam már élőben Asus tabletet, ott nem vol ilyen baj), és a backup hiánya.
Firefox megy rajta, szóval a ronda böngésző letudva, MPC-HC is van, tehát az se baj, metro appokban pedig csak ritkán járok, pedig járogatnék arra, ha lenne értelme, de akkor meg zavarna, hogy ronda a betű, szóval nemtudom
Elképzelhetőnek tartom, hogy ha erre is lesz olcsó akció ősszel, akkor talán benevezek rá, de egyáltalán nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest