- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igazából én az androidos tabletemet most is netezésre használom az idő 90%-ban. valójában ez az app mizériát soha nem is értettem, mert nálam max 20 plusz progi van telepítve. Persze lehet hogy nem én vagyok a tipikus tablet használó.
Egy tabletre persze, hogy érintésre optimalizált programok kellenek. De ha megnézed pl a Win 8 Store-t (vagy hogy hívják most), ott már elég sok programnál szerepel is az ARM support.
Az MS meg már a WP7-el bizonyította, hogy tud szakítani a "minipc" szemlélettel, ugye az a Windows Mobile 6.5 után elég durva váltás volt.
-
Hisztogram
tag
Gondolom a surface RT (arm) és a surface pro (x86) ugyanazon appokat használják majd. Egyébként úgy érzem, hogy nem esik elég nagy hangsúly a szolgáltatásokra, hogy itt nem csak W8/iOS/Android oprendszerről és appokról van szó, hanem elsősorban a Microsoft/Apple/Google szolgáltatás-környezetekről, azon belül is pedig a felhőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Satechi aluminium for MAC US vezetékes billentyűzet / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest