Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igazából én az androidos tabletemet most is netezésre használom az idő 90%-ban. valójában ez az app mizériát soha nem is értettem, mert nálam max 20 plusz progi van telepítve. Persze lehet hogy nem én vagyok a tipikus tablet használó.
Egy tabletre persze, hogy érintésre optimalizált programok kellenek. De ha megnézed pl a Win 8 Store-t (vagy hogy hívják most), ott már elég sok programnál szerepel is az ARM support.
Az MS meg már a WP7-el bizonyította, hogy tud szakítani a "minipc" szemlélettel, ugye az a Windows Mobile 6.5 után elég durva váltás volt.
-
Hisztogram
tag
Gondolom a surface RT (arm) és a surface pro (x86) ugyanazon appokat használják majd. Egyébként úgy érzem, hogy nem esik elég nagy hangsúly a szolgáltatásokra, hogy itt nem csak W8/iOS/Android oprendszerről és appokról van szó, hanem elsősorban a Microsoft/Apple/Google szolgáltatás-környezetekről, azon belül is pedig a felhőkről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest