Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Cyberpunk #14 üzenetére
Start menüm már van, legalábbis volt, amikor próbáltam. Szerintem az is meg lesz oldva, hogy indításkor rögtön az asztal jöjjön be, mindenféle összetettebb buhera nélkül. (Vagy már meg is van)
A csempéket én egyáltalán nem használtam, valahogy nincs rá szükségem.
Arra viszont jó lehet, ha idősebb ismerősnek veszel gépet, rendszert, akkor ez nagyon egyszerű.
Csak megnyomja a bekapcsoló gombot és elindul a gép. A képernyőn meg nincs semmi plusz, csak amit otthagysz 4-5 bazi nagy csempét, levelezés, skype, stb.
Bocsánat a fogalmazásért, de teljesen "hülyebiztos" a dolog.
Az viszont érdekes nekem is, hogy 2009-ben ilyenkor, már a 7RC-t használtam elsődleges OP rendszerként, most a 8 csak valamelyik Virtualboxon tengődik.
Viszont én biztosan használni fogom majd, még ha nehéz lesz is átszokni. A kikapcsolás pl. szerintem tök idiótán van megcsinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest