- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Rickazoid #166 üzenetére
Én is Ubuntu user vagyok, értem én a felháborodást... Sőt.
Azt próbáltam jelezni, hogy -mint jelenleg a játékoknál is látható egy átrendeződés- érdemes lenne M$-nek újragondolni az értékesítési modellt. Ha olcsóbb a win, kevesebb a warez, nem kell ellehetetleníteni a linuxosokat a beteg védelmükkel.zsivagooo: a cikkben közöltek szerint NEM.
hcl: jogos. de alaplapgyártók fognak 2 szériát gyártani? Ha m$ azt mondja ez kell, akkor ez lesz. Népek meg keresik a matricát, ez tapasztalat. Megveszik OS nélkül, a gyerek meg telepíti...
-
ViZion
félisten
Ez nem a Linux ellen van, hanem a loader ellen... A mellékhatásokat meg lekaksizzák, ennyi.
Mindenre megoldás lenne, ha az OS normális áron lehetne megvenni. NEm, nem nálunk fogyna több, de máshol igen -ahol vesznek sw-t.Ebben jó az Apple: megveszed, majd olcsón upgradelheted a rendszered, felesleges lopni.
Ha mondjuk ~20 k-ért lenne 2-3 gépes home liszensz, akkor nem warezolnák (főleg ott nem, ahol Euróban kapnak fizut).
Megoldás biztosan lesz, ha más nem, akkor NoName manufacturer INC. fogja, és bedob a lecsóba egy frissíthető UEFI-s deszkát, mert a piacon lesz rá igény... kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest