Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bangesz

csendes tag

válasz bambano #420 üzenetére

"amit leírtál, az csak egy poros önigazolás, igazságtartalma mérsékelt."

Megkérdezhetem, hogy ezt mi alapján jelentetted ki? :U Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az önigazolás mértéke mérsékelt, igazságtartalma pedig a reálishoz közelinek mondható. Így helyes. Sajnos. :( Persze nem vitatom, hogy vannak akik visszaélnek a torrent adta lehetőségekkel és még arcoskodnak is hozzá,miközben lenne lehetőségük arra, hogy megvásárolják az adott szoftvert. Ezeket az egyéneket én sem tolerálom, ezzel a mentalitással inkább húzza meg magát az illető. Ezt aláírom. Ugyanakkor az olyan egyéneket sem tolerálom, akik verik a mellüket, hogy bezzeg én megvettem minden op rendszert és hű meg ha..amúgy ha letöltötted egy mocskos csaló vagy, és vesszen az ilyen. :((( Igenis pénztárca függő dolog, mivel nem mindenkinek adatik meg, hogy 3 évente 30k-ért vásároljon op rendszert, meg mindenféle egyéb szoftvert, no meg hardvert is.. Jól is néznénk ki, ha én is megszólnék bizonyos embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy melyik szuperszónikus videókártyát vegyem meg 60k-ért esetleg rögtön 2db-ot belőle, mert ugye crossfire meg fullhd.. Miért tenném? Mi közöm hozzá? Ez igaz fordítva is. Szóval sajnos a helyzet jóval bonyolultabb annál, mintsem így beskatulyázni az embereket és ráadásul ilyen stílusban. Lehetne ezt normálisabb formában is. Tisztelem Gates bácsi munkásságát, anno eredetiben megvettem a Windows95-öt, kb. 15db floppy lemezen volt rajta, de attól nem félek, hogy a Microsoft becsődöl. Attól inkább félek, hogy a számláimat meddig fogom tudni fizetni, mert esetleg nemsokára munkanélküli leszek. Persze szégyellhetném magamat, de nem teszem, inkább szégyellje magát az aki miatt annyi a fizetésem amennyi és akik miatt olyan Magyarország gazdaságpolitikája amilyen...ez ugye kihat a szoftverpiacra is. Szóval el lehet gondolkodni, hogy ki a tolvaj, mielőtt ilyen stílusban degradál és általánosít másokat.

"mindent meg lehet csinálni ingyenesen letölthető programokkal is"

Amire én használom a gépet, arra valóban elegendőek az ingyenes programok. Ezért használok ingyenes programokat. Az Ms Ofice 2010-et is használhatnám, de nem teszem, mert nem élek vissza a torrent adta lehetőségekkel, csak akkor, ha nagyon szükséges. Ilyen az élet. Inkább használok OpenOfice-t. Teljesen megfelel nekem. Talán egy programom van ami nem ingyenes és használom, mégpedig a Nero 7.10. Ezt is vagy ezer éve töltöttem, le szóval ennek a programnak a licensze a kutyát sem érdekli ma már..

• moonman

titán

válasz bambano #420 üzenetére

biztos bennem van a hiba, de szeretek szoftverért fizetni, egyrészt támogatom vele a fejlesztőt és még valami perverz örömet is ad, hogy értékért értéket adok cserébe a semmi helyett.

Új hozzászólás Aktív témák