Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
"amit leírtál, az csak egy poros önigazolás, igazságtartalma mérsékelt."
Megkérdezhetem, hogy ezt mi alapján jelentetted ki?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az önigazolás mértéke mérsékelt, igazságtartalma pedig a reálishoz közelinek mondható. Így helyes. Sajnos.
Persze nem vitatom, hogy vannak akik visszaélnek a torrent adta lehetőségekkel és még arcoskodnak is hozzá,miközben lenne lehetőségük arra, hogy megvásárolják az adott szoftvert. Ezeket az egyéneket én sem tolerálom, ezzel a mentalitással inkább húzza meg magát az illető. Ezt aláírom. Ugyanakkor az olyan egyéneket sem tolerálom, akik verik a mellüket, hogy bezzeg én megvettem minden op rendszert és hű meg ha..amúgy ha letöltötted egy mocskos csaló vagy, és vesszen az ilyen.
Igenis pénztárca függő dolog, mivel nem mindenkinek adatik meg, hogy 3 évente 30k-ért vásároljon op rendszert, meg mindenféle egyéb szoftvert, no meg hardvert is.. Jól is néznénk ki, ha én is megszólnék bizonyos embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy melyik szuperszónikus videókártyát vegyem meg 60k-ért esetleg rögtön 2db-ot belőle, mert ugye crossfire meg fullhd.. Miért tenném? Mi közöm hozzá? Ez igaz fordítva is. Szóval sajnos a helyzet jóval bonyolultabb annál, mintsem így beskatulyázni az embereket és ráadásul ilyen stílusban. Lehetne ezt normálisabb formában is. Tisztelem Gates bácsi munkásságát, anno eredetiben megvettem a Windows95-öt, kb. 15db floppy lemezen volt rajta, de attól nem félek, hogy a Microsoft becsődöl. Attól inkább félek, hogy a számláimat meddig fogom tudni fizetni, mert esetleg nemsokára munkanélküli leszek. Persze szégyellhetném magamat, de nem teszem, inkább szégyellje magát az aki miatt annyi a fizetésem amennyi és akik miatt olyan Magyarország gazdaságpolitikája amilyen...ez ugye kihat a szoftverpiacra is. Szóval el lehet gondolkodni, hogy ki a tolvaj, mielőtt ilyen stílusban degradál és általánosít másokat.
"mindent meg lehet csinálni ingyenesen letölthető programokkal is"
Amire én használom a gépet, arra valóban elegendőek az ingyenes programok. Ezért használok ingyenes programokat. Az Ms Ofice 2010-et is használhatnám, de nem teszem, mert nem élek vissza a torrent adta lehetőségekkel, csak akkor, ha nagyon szükséges. Ilyen az élet. Inkább használok OpenOfice-t. Teljesen megfelel nekem. Talán egy programom van ami nem ingyenes és használom, mégpedig a Nero 7.10. Ezt is vagy ezer éve töltöttem, le szóval ennek a programnak a licensze a kutyát sem érdekli ma már..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest