Hirdetés
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
válasz
üzenetére
"Remélhetőleg a sok loader-es warebubusnak is leáldozik, mert már elegem van abból, hogy amíg én megveszem becsülettel az OS-eimet addig a sok Vér Pista lewarezolja, és dagad a mája hogy ő mekkora májer, mert már a megjelenés előtt tolja a legújabb Win-el"

Ennél sajnos bonyolultabb a dolog.
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy remélem állambácsi elintézi, hogy a te vagy szüleid pénztárcájának is leáldozzon és kisebb gondod is nagyobb legyen annál, hogy vásárolgatod, az op rendszereket... te szegény... -
-
5h4rK
tag
válasz
üzenetére
Valamit felreertettel. Itt nem a Linux -on van a lengyeg, hanem azon, hogy Windows -on kivul semmi masat ne tudj feltenni.
Hadd tehessek a PC-re amit en akarok. Ha nekem FreeDOS kell, akkor azt.
Ha szeretnek Linux -ra programozni ( mivel tegyuk fel, hogy van szerverem amire meg van engedve a Linux telepitese ) akkor csak virtualizalva fogok tudni?
Erdekes a szemleleted ... tehat a gepbe olyan alkatreszt ( marka/tipus ) teszek amilyet akarok, de software -t mar nem? -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- World of Tanks - MMO
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy remélem állambácsi elintézi, hogy a te vagy szüleid pénztárcájának is leáldozzon és kisebb gondod is nagyobb legyen annál, hogy vásárolgatod, az op rendszereket... te szegény...