Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Van minden csak kérni kell!
És sem vagyok nagy sörös, de ezt most Csehországból kaptam, muszáj megkóstolnom!
Borból pedig az édeset szeretem, de az is van. Meg ukrán pálinka. Ha belegondolok teli vagyok nemzetközi alkohollal, úgy, hogy én jó ha félévente megiszok valamiből egy picit többet, de akkor sem részegségig. Hála Istennek nem vagyok egy ivós típus. De a különlegességeket és az édeseket szeretem.
Jobbulást.
Én meg megyek lefeküdni, mert nyitott szemmel alszom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest