Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
brumi1024 #84 üzenetére
Nálam is intel+amd grafikuskártya kombó van a gépben, lehet emiatt jön elő a hiba. Mondjuk mindegy is, pont leszarom, engem az érdekel, hogy ne kelljen ilyen b*szakodás ahhoz, hogy használni tudjam a gépem.
Azt azért mondjuk elmagyarázhatná valaki, hogy miért települ az egyik gépen a 8.1 frissítésként, nálam meg miért települt úgy, mint ha komplett oprendszert telepítenék (egy órán át darálta, újraindult vagy ötször, szóval ugyanaz, mint ha egy pendrive-ról rátelepítettem volna a diszken lévő win8-ra)? Meg hogy miért törölte az offline felhasználói fiókomat? Vagy hogy miért állította 150%-ra a nagyítást a külső monitoron anélkül, hogy megkérdezte volna? Vagy hogy ha kikapcsol a képernyő inaktivitás miatt, akkor az miért úgy néz ki, hogy bekapcsolva marad, és fekete képernyőn ott a kurzor?
Szóval ez a 8.1 szerintem egy teszteletlen bugos szar, minden nap várom, hogy milyen baromsággal szívok miatta. Azért nem használok desktopra Linuxot, mert nincs időm, türelmem a fentiekhez hasonló szopáshoz. Legközelebb Macet veszek, az drága, de legalább rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest