Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A lapot eleve úgy árulták 1001-es BIOS-al hogy WIN8 kompatibilis....."
Na jó, de ez már 8., meg hát ugye sok mindenre lehet sok mindent ráírni
Új bájosz meg sosem árt. Ha kijött újabb, tedd rá... Én sem gondoltam, hogy megjavul a céges laptop tőle.@BiP : Abban pont az volt a jó, hogy le lehetett tölteni külön.
@tomtyi : Sok ilyen újra nem rakott windóz nyöszörög az én környezetmben is, általában az a csoda, hogy mennek.
De mondjuk olyan is volt, hogy szobatársamnál (kollégium) alacsony volt a LAN elérés sebessége (de ilyen 10k), hálókártya driver, stb nem segített, újraraktuk, és whooaaaa. Mondjuk ez XP volt, régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest