- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Most beazonosítgathatod, ha akarod (Szerintem egyébként tévesen, de mit számít ez? Én meg arról a szóról, hogy ,,tárgylástechnikátokat" levonhatom, hogy az meg túlzó általánosítás, és akkor mi van? Boldogabb lesz tőle valaki?)
A lényeg az lenne, hogy a mondanivalóval is foglalkozz. Csak néha, hébe-hóba.
Az előző hozzászólásomban konkrét érvet hoztam, meg lehet(ne) győződni az igazságtartalmáról, erre te meg azt írod ,,Epp tanulom a targyalotechnikatokat, ne zavarj.": vagyis egy szellemesnek szánt megszólalással kitérsz. Ezt viszont (mármint az érvek ütköztetésének hiányát) - úgy emlékszem, mások is számon kérték rajtad korábban.
Hol az a bajod a fórumtársakkal, hogy nem olvasnak a sorok között, hol az, hogy belemagyaráznak a mondandódba olyat is, amit nem akartál, aztán meg épp te adsz a szájukba olyan állításokat, amiket nem is mondtak. Legutóbb két, egymást követő rövid mondatban, amelyek között - a fentiek miatt - nem kis ellentmondás feszül. Hát, ezen mosolyogtam egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest