Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
üzenetére
Én értem, hogy csak a negatív érv az érv, ezert felesleges neked bármit irni ahogy a többi struccnak is. Maradjunk annyiban, hogy a szar a metro és ezt fogod hajtogatni nyugdíjas korodig. Az ilyennek mondhatsz bármit. Múlton meg nem szoktam rágódni, az csak visszatart.
Én nem vagyok gui tervező, ahogy te sem, de szeretem az innovatív elgondolásokat, az érdemi fejlődést + a start menütől sosem voltam elájulva. A metro számomra előrelépés rengeteg olyan újítással, amire az emberek maguktól nem gondoltak volna.
És ne haragudj de funkcionalitást szapulni egy teljes értékű os-nél k nagy szemellenzősség. De tudom, nekem nincsenek érveim, te meg helikopter vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest