Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
"jajdeszarametro"
Gondolj bele: ha Jobsnak nem jut eszébe tapis telefont csinálni, ráadásul egy birka tömegnek mint a világ legkúlabb cuccaként nem sikerül prezentálnia, akkor Ballmer sosem neveti ki, kvázi sosem lesz piacrobbantó, sosem lesz mobolkütyü robbanás, amire az MS a WP-vel és a metro-val ragátl, de elkésett és elb.szta, ezért gondolták, csak azért is terjesszük el. Ha a júzerek maguktól nem veszik, akkor majd kikerülhetetlenné tesszük. Így került eléd, aki bevallásod szerint billentyű-cli fetisiszta vagy. És ezek szerint eddig tudtad megoldani, hogy azokat az számodra eddig is fontos infókat ilyen egyszerűen nézd meg, mint most a startscreen-en. Vagy eddig nem tudtad összehozni, akárhogy próbálkoztál is? Vagy eddig nem is volt rá igényed?Különben milyen 5 évről beszélsz?
Értem én, hogy nincsenek igazi érveid. Az "én mscdefeghijklmnopqrstuvwxyz 0-∞ vagyok" nem az. A vagdalkozás sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő